Hogyan lehet növelni a mell méretét? L
Figyelt kérdés
Nektek van valami bevált módszeretek, amivel jobban nő a melletek? (Inkább természetes úton)2021. jún. 4. 07:33
2/13 anonim válasza:
Sehogy, és nem is kell. Fejben tedd helyre a dolgokat!
4/13 anonim válasza:
Természetes úton csak úgy, ha hízol.
5/13 anonim válasza:
Egyszerűbben tudod növelni mint mi a farkunkat. Ha hízol húsz kilót(ne hízzál) akkor valószínűleg a melled is nőni fog. Ha én híznék húsz kilót akkor meg behíznék egy-két centit abból ami jutott. Szívás.
6/13 anonim válasza:
Push up melltartó. Ha lenne természetes út, akkor nem lenne szükség szilikonra. Esetleg fogamzásgátló, de ha abbahagyod, akkor összemegy.
7/13 anonim válasza:
Ha szerencséd van ha hízol akkor oda is..
(én hiába híztam 20 kilót, a melleim kicsik maradtak, plussz 2x voltam terhes, egyikkel sem nőtt semmit!)
9/13 anonim válasza:
Nézz utána ennek: pueraria mirifica
Van egy pár nem magyar fórum ahol még a ferde hajlamú férfiak is ezzel a gyógynövénnyel képesek mellet növeszteni.
10/13 anonim válasza:
8 vagyok nem értem hogy amikor tényleg ez az EGYETLEN normalis lehetőség miert kell leszavazni😂
Persze hízzon meg a kérdező nézzen ki gusztustalanul, folyjon szét a teste, legyen magas a koleszterine meg a cukra az sokkal jobb mint elmenni egy rutin műtétre amit úgy is meglehet csinálni a ma már hogy nem mondod meg, főleg úgy hogy nincs undorítóbb annál mint amikor valakinek logó tőgyei vannak ami csak a nagy hasára folyik rá😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!