A mellrôl lenne szó. A kérdés hogy lehet e a mell méretét növelni?
Ha a genetika kicsi melleket adott, akkor ez így is fog maradni. Viszont ha hízol, akkor az is nagyobbodni fog valamennyit. Plusz a plasztikáztatod akkor is nagyobb lesz.
De ki kell hogy ábrándítsalak, nincs csodaszer, ami megnövesztené a melleket.
nem fiuzas miatt csak egyszeruen zavar hogy az osztalyban nekem van a legkisseb mellem
.
Még egy ideieg valószínüleg nöni fognak, mert még nem vagy teljesen kifejlödve.
De a melleid méretét semmivel sem lehet befolyásolni, ez kizárólag az örökölt adottságaidtól függ.
Viszont amilyen lesz, azt fogadd el, mert ha valaki szeret, annak nem ez a lényeg, akinek meg a melled - illetve más külsö tulajdonságod az egyetlen szempont, azzal nem érdemes kezdeni. Megha saját magadat elfogadod, akkor sokkal magabiztosabb lesz a fellépésed, és ezáltal vonzóbb leszel.
Ne haragudj, de nekem erről ez jutott eszembe:
- Kicsik a melleim, mit csináljak?
- Dörzsöld meg őket vécépapírral.
- Miért, az használ?
- Nem tudom, de a fenekednél bevált!
Igazából nem nagyon tudsz tenni semmit, légy türelmes és addig is fogadd el magad!
Mondjuk a mell zsírszövet, szóval valamennyire befolyásolható, ha hízol, nő, ha fogysz, kisebb lesz.
Nézd meg pl. a futó nőket, nekik sincs nagy mellük aktív sportolási időszakukban, ha abbahagyják, akkor már nem lesz olyan lapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!