Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A mellrôl lenne szó. A kérdés...

A mellrôl lenne szó. A kérdés hogy lehet e a mell méretét növelni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és nagyon kicsi a mellem.

2014. dec. 11. 20:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

jaja, a mell az zsírszövet. ha hízol, több lesz, tehát nagyobb lesz a melled. ja és terhesség-szoptatás idején is megnő. láttam már olyat, egyik ismerősömnél, hogy azelőtt trikót hordott, aztán megszületett a kisfia és pfú, tejcsarnok. :D

egyébként 14 évesen még nem végleges a mellméret, alakulhat.

és amit a többiek írtak, az igaz. mellnövelő készítmény nem létezik.

2014. dec. 12. 06:34
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
21 éves korodig még nőni fog!
2014. dec. 12. 07:00
 13/16 anonim ***** válasza:

és mit számít, hogy neked neked a legkisebb? Vagy kinek számít? Neked és a magadfajtáknak, akik 14 évesen ezzel vagytok elfoglalva.

= Saját magadnak okozod a problémádat.

2014. dec. 12. 10:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, nekem volt a legkisebb mellem a suliban. és még mindig kicsi van, de eddig az összes pasim meg volt vele elégedve, mert még mindig úgy áll, mint egy 18 évesnek, nem lóg.

Ma már örülök, hogy nincs nagy mellem, mert csak zavarna a sportban, az öltözködésben. a világért sem műtetném nagyobbra. 28L

2014. dec. 12. 11:23
 15/16 anonim ***** válasza:

14 évesen kicsi, ÉS?

Épp csak elkezdett nőni, nyugodjál lefele, dobd ki a tévét a p-csába, hogy ne tömje f-szságokkal tele a fejed, és majd meglássad. :)

2014. dec. 12. 16:13
 16/16 anonim ***** válasza:
Inplantátummal. De mivel én természetkedvelő fiu vagyok, onnantól hogy beültetik neked, számomra levegő leszel, műdolog, nem csaj. Bocsi.
2014. dec. 13. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!