Viszket a csiklóm. Mi lehet ez és mit tehetek? Létszíves írjatok!
Figyelt kérdés
Egyszer csak elkezdett viszketni. Utána néztem az interneten, hátha gomba. Azt olvastam hogy akkor viszket, szúr ha pisilsz, és túrószerű lesz a váladék. Na nekem(nem mindig) az átlátszó folyadék mellett kis darab fehér darabkák is felszoktak tűnni ebben az átlátszóban.Nem fáj nem is viszket mindig, és a pisiléssel sincs semmi gond. Ritkán használok nyilvános WC-ket de akkor sem ülök rájuk hanem a kezemmel rátenyerelek és a két kézfejemre ülök rá. Félek hogy mi lehet ez és hogy el kell mennem a dokihoz. Anyámnak sem mondtam még el. Dokinál sem voltam még. Ja igen... nem tudom hogy lehet hozzá köze de hamarabb jött meg 10 nappal és szinte nem volt semmi csak egy nagyon minimális barnácska folyás vagy 3 napig. Létszíves írjatok!(ja igen az egyik kisajkam kicsit jobban megnyúlt és olyan lötyögős de ez már vagy 5 éve ilyen. Nem tudjátok hogy miért lehet az olyan?)(és kérlek ne vegyétek figyelembe a helyesírási és egyébb nyelvtani hibákat mert most nem az a lényeg !) Köszönöm!2010. aug. 24. 20:45
1/5 anonim válasza:
Tuti nem hüvelyi gomba,mert akkor nem viszketne a csiklód!
2/5 A kérdező kommentje:
Hát kicsit megnyugodtam. De akkor mi lehet ez? És mi az a fehér darabos izé?
2010. aug. 24. 21:06
3/5 anonim válasza:
s WC-ket de akkor sem ülök rájuk hanem a kezemmel rátenyerelek és a két kézfejemre ülök rá.
Na mert ez aztán jobb mi?
És a kezeddel utána nem fogdosod mindehol össze magad?
Ó dehogynem.
Gombát akárhonnan elkaphatsz még kilincsről is, és herpeszt is.
Menj nődokihoz, az majd kenetet vesz és kivizsgál mindenre, az a biztos, nem egy fórum és az ismeretlen kommentelők.
4/5 A kérdező kommentje:
Bocsi h csak most irok de eddig nem voltam itthon... na szóval az a kezes dolgot ugy kell elképzelni h elöte kezet mosok szal nem hiszem h tele van minden izével :P
Am meg megoldotott szal ennyi...
2011. aug. 29. 17:40
5/5 anonim válasza:
Nah,örülök hogy megoldódott a probléma!!:)első voltam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!