Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » 38 éveseen megszűnhet a...

38 éveseen megszűnhet a menstruációm? Klimaxolok? Nem kívánom fél éve a szexet sem és ki vagyok száradva.

Figyelt kérdés

Most menstruáció helyett kevés barna dolog jött ki. Állandóan fáradt vagyok amúgy és lassú. Próbálok pedig rendesen táplálkozni, egészségesen étkezni..

Van barátom ,de fél éve nem szexelünk. Akkor is mikor párszor próbálkoztunk teljesen ki voltam száradva a mint a vatta ott középen. Szexuális álmaim sincsenek már.

2021. máj. 31. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetetlen, de elég korai lenne, 1 alkalomból pedig nem érdemes következtetni. Az lenne a minimum, hogy megvizsgálod az érzéseidet, mert lehet, hogy azért nem kívánod, mert nem szereted, illetve nem ártana síkosítót beszerezni, ha nem erről van szó.

Azt pedig, hogy milyen a petefészkeid állapota, és a hormonszinted, azt nőgyógyásszal nézesd meg.

2021. máj. 31. 13:52
 2/4 Senior Séf ***** válasza:
100%
Manapság egyre gyakoribb a korai menopauza. Köszönhető mindez a nyugati típusú táplálkozásnak.
2021. máj. 31. 13:55
 3/4 anonim ***** válasza:
65%
Síkosító? Előjáték csak "beteszem a faxom" helyett?
2021. máj. 31. 13:57
 4/4 anonim ***** válasza:
17%

Az első nem valószínű.

Az elmúlt egy évben velem is ez történt.

Amióta megkaptam a kínai vakcinát,változott a helyzet!

2021. máj. 31. 14:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!