S. O. S Hogyan helyezzem fel a tampont?
Olvasd el a tamponhoz mellékelt tájékoztatót. Még rajz is van hozzá.
Egyébként meg szerintem még nem kéne tamponnal próbálkoznod.
tyűű..
első kérdés h szűz vagy-e.
ha igen ne nagyon próbálkozz vele.
én háton fekszek én úgy tolom be általában.
ne lógjon ki.
sok sikert!
13/L
(nem vok szűz:P)
akkor te egy k__va vagy,előző.=))
amugy szerintem sem kellene próbáld ha még szűz vagy...de ha mindenáron szeretnéd a tampont,akkor miért nem kérdezed meg anyudat?szerintem ő tapasztaltabb.:)
Én amikor először próbáltam, nem sikerült felhelyeznem, és fájt ahogy próbálkoztam. 12 voltam akkor, szóval inkább hanyagoltam a témát, és maradtam a betétnél. egy-két év múlva újra próbáltam, sikerült, de mindig kényelmetlenül éreztem magam, és hányingerem volt. valószínűleg nem helyeztem fel eléggé, azért éreztem. Sokan mondják, hogy lényegtelen, hogy szűz vagy-e vagy sem, de valakiknél igenis számít. ugyanis, mikor a tampont, a szűzhártyádon képződik egy akkorka nyílás, hogy fel tudd helyezni. Valakiknek ez kellemetlen érzéssel jár, valakiknek nem. Most már, én is rendesen tudom használni, de nem szeretem túlzottan, maradok inkább a betétnél.
Ha nem sikerül felhelyezni, javaslom, hogy próbálkozz később, hátha akkor könnyebben fog menni. Ha mindenképp szeretnél azt használni, mert fontos lenne (fürdés stb.), akkor viszont annyit tudok ajánlani, hogy mindenképp olyan környezetben próbálkozz, ahol nyugodtan egymagad lehetsz. A saját szobád szerintem erre a legmegfelelőbb. ha szereted a zenéket, akkor az is megtud nyugtatni ha zenét hallgatsz közben.
Most kicsit talán felfújtam a dolgot, de ha egyszer sikerül, akkor később már biztos menni fog =) remélem ezzel segítettem valamit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!