S. O. S Hogyan helyezzem fel a tampont?
Ha a zsinórjára gondolsz, akkor az normális. :-)
Na viccet félre téve, nem jó ha kinn van a vége. Elméletileg egészen addig kell feltenni, ameddig bírod. Tapaszalatom szerint akkor is kényelmes.
Testhelyzettnél mindenkinek más jön be. Én úgy szoktam, hogy egyik lában a kád szélére emelem, és hátrafelé nyomom felfele, de ezt ki kell tapasztalnod. Ha még szűz vagy viszont nem javaslom a tampont. Tudom, hogy mondják lehet akkor is, de gondolj bele, ha befele is kényelmetlen, szú, fáj akkor kifele, megdagadva, még rosszabb lesz. Sok sikert!
a tampon nem lóghat ki, csak a madzag. Sőt, az sem kényelmes, ha a tampon közvetlenül a 'bejáratnál' marad, egy picit beljebb, ill. feljebb kell helyezni.
Testtartás milyen legyen? huhh, hát talán enyhén behajlított térdekkel, kicsit szét téve a lábad, feneked kicsit hátrafelé tartva, de azért ne told nagyon ki.:)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!