Tamponosok! Válaszolnátok a kérdésemre?
nem csúszik ki, hiszen köze nincs egymáshoz a kettőnek.
Cseréld rendszeresen és helyezd fel rendesen. Ennyi a lényeg.
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__nok-egeszsege__11101..
Pisilni a hugycsőnyíláson pisilsz,a tampont a hüvelybe teszed,és a nagydolgod a végbélnyíláson végzed.Tehát ez 3 különböző luk.Ha elég mélyre dugod,akkor nem csúszik ki,és nem nyomhat.Ha érzed,akkor nincs jól felrakva.
okozhat pisilési problémát, főleg, ha nem helyezed elég mélyre. egyszerűen nyom belülről, és nem tudod magad rendesen kipisilni.
akkor tud a tampon kicsúszni, ha már nagyon televan, te meg erőlködsz nagyon. akkor esetleg. de amúgy egyáltalán nem csúszkál.
amikor felteszed, figyelj arra, hogy nagyon alaposan mosd meg a kezed, és a tampon hegyéhez ne nyúljál.
amikor kiveszed (bocs, ez kicsit undi lesz), akkor a tampon felett lehet felgyülemlett vér, úgyhogy vigyázz, de vérezd magad össze.
ma meg még nincs túlságosan tele a tampon, akkor meg fájhat a kivétel.
olyan tisztasági betétet használj mellé, ami fóliás, mert ha sima, papíros, akkor könnyen átázhatsz.
a minitampon pillanatok alatt megtelik, nem tudom, te mekkorát akarsz magadnak. szerény véleményem szerint normálnál kisebbet nem nagyon érdemes venni.
a felhelyezés: hát, vagy guggolva, vagy terpeszben, hajlított térddel. a lényeg, hogy ellazuljál. ütközésig kell felhelyezni egyébként.
javaslom, hogy először otthon próbáld, zuhanyozás után.
Konkrétan a kérdésedre már válaszoltak páran. Szóval én inkább már csak annyit fűznék hozzá, hogy a tisztasági betétnél azt vettem észre,a légáteresztők nem alkalmasak ezekre a napokra.
Amúgy ha megfelelően felhejezed, akkor nem lehet gond se pisiléskor, se kakiláskor. Kicsúszni meg valóban csak akkor csúszik ha már nagyon teli/csurig van. De ezt inkább ne várd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!