Két napon is elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót. (Menstruációs zavar) Mit tegyek?
Nem élek szexuális életet, nem a védekezéstől tartok. Endometriózisom van, ami miatt fájdalmas és erős a menstruációm.
Rezia tablettát szedek, a harmadik héten kimaradt 2 szem is, és a 3. nap reggelén megjött. Akkor bevettem mindegyiket, amit elfelejtettem, mert másnap nem hagyhattam ki az emelt matek érettségimet. Annak hatására szerencsére enyhébb lett, és már csak barna, pecsételősen volt meg, de ez nem maradt abba, miután újra rendesen szedtem a fogamzásgátlót. Most tartok a 4 nap placebo tablettánál, és sajnos pont nemrég váltottam gyógyszert, szóval ez az első alkalom nekem ezzel a fajtával.
Szóval ez már a 3. napja a placebo tablettáimnak, és még mindig ugyanúgy megvan ez a pecsételős dolog, de nem jött meg rendesen. Aggódnom kellene? Hagyjam abba teljesen a tabletták szedését pár napra? Vagy csak folytassak mindent úgy, ahogy azt kellene?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!