Pfizer vakcina után többszöri izomrángás?
Figyelt kérdés
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amióta megkaptam a vakcinát nagyon sokszor van izomrángásom. Legtöbbször akkor van amikor fekszem vagy ülök, es a lábam, combnál vagy a csípő résznél hirtelen megmozdul az izom.
De néha a karomnál és a kézfejemnél is előfordul.
Valaki küzd hasonló panaszokkal az oltás óta?
2021. máj. 6. 17:14
21/40 anonim válasza:
Igen,én a Budai Mozgásszervi Magánrendelőben voltam, Dr.Simó Magdolnánál, nagyon rendesek, csütörtökön telefonáltam, hétfőre már kaptam időpontot, 30 ezer forint volt. De megnyugtatott,hogy semmi kóros elváltozásom nincs, rendben vannak az izmaim.
22/40 anonim válasza:
Sziasztok, május 21.-én kaptam a 2. Moderna oltást, 5.naptól testszerte izom rángások, elgyengülő végtagok, remegés. Neurológus szerint nincs idegrendszeri károsodás, pszichiáter szerint pszichés. Nem tudom, tény, hogy szorongó, hipochonder alkat vagyok, de soha nem voltak ilyen tüneteim. Milgamma neurot és Magnofert szedek. Akiknek hasonló tüneteik voltak/vannak, javul a helyzet, elmúlt esetleg valakinek? Köszi
23/40 anonim válasza:
Szia,nekem ugyanez volt,ez a fura belso remeges hamar elmult. En biztos vagyok benne,h a vakcina volt,hiszen elotte sosem jott ilyen,es sokan irjak rns oltas utan. Amit szedj magne citrici,b12,c vitamin,folsav es nezess vasat! Az izomrangas egy honap volt,a vegtag gyengeseg,ami legijesztobb volt szamomra kozel 2 honap utan mult el, nekem izomfajdalommal,izomlazzal egyutt jott.
24/40 anonim válasza:
Nekem már minden tünet lassan 2 hónapja fennáll, bár én nagyon stresszelek rajta, lehet ez is közrejátszik, remélem elmúlik :(
26/40 anonim válasza:
A második Pfizer után jelentkezett nálam is. Testszerte, pár percig remeg picit az izmom. Szinte minden órában megtörténik. Szombaton kaptam a másodikat.
27/40 anonim válasza:
Utolsó,en majusban kaptam es azota is erzem itt ott nyugalmi helyzetben. Foleg kar es lab.
28/40 A kérdező kommentje:
Azota megszunt az izomrangas, de nemsokara kotelezni fogjak a 3 oltast is. En azt mar nem akarom bevenni, de akkor ott kene hagynom a munkam, es barmennyire is hihetetlen, de imadom a munkam, nem tudnek mast csinalni. Annyira tanacstalan vagyok, qnnyira nyomaszt ez a dolog, hogy tegnap elott panikroham miatt a korhazba vittek.
2021. dec. 2. 17:13
29/40 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Gyere rendbe minél hamarabb! <3
30/40 anonim válasza:
Sziasztok,
akinek volt, elmúlt? Ha igen, mennyi idő alatt? Ugyanettől szenvedek...
Kérlek, írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!