Mitől “rángatózhat” a méhem?
Figyelt kérdés
Az utóbbi pár hétben néha azt érzem, hogy rángatózik a méhem... olyan, mint amikor a vádlim rángatózik néha; gondolom másnak is volt már ilyen, ez az akaratlan, irányíthatatlan izomrángás. Volt már másnak is ilyen, hogy konkrétan a méhe csinálja ugyanezt? Mitől lehet? Pár napig alkalmanként előjön (van, hogy órákon keresztül percenként), aztán pár napig “nyugi”, aztán megint. Terhesség nem valószínű, a cikkusom rendben van, és évek óta bevált védekezési módszert használunk. Köszönöm a válaszokat!2018. nov. 19. 18:38
1/4 anonim válasza:
Igen, volt mar/szokott lenni. Nem tudim en se mi okozza.😅
De mar eleg regota tart. Sztem nem baj, ne aggodj
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Nekem ez tök új, 28 éves létemre most van először ilyen, és nem tudom hova tenni (és nődokihoz elmenni emiatt olyan izé... valszeg kiröhögne...).
Mindenesetre várom a további válaszokat is, bizros nem vagyunk egyedül. :)
2018. nov. 20. 18:13
4/4 A kérdező kommentje:
Azt nem hiszem... ;)
2018. nov. 21. 17:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!