Pfizer vakcina után többszöri izomrángás?
Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amióta megkaptam a vakcinát nagyon sokszor van izomrángásom. Legtöbbször akkor van amikor fekszem vagy ülök, es a lábam, combnál vagy a csípő résznél hirtelen megmozdul az izom.
De néha a karomnál és a kézfejemnél is előfordul.
Valaki küzd hasonló panaszokkal az oltás óta?
Szia!
Nekem ugyanez a problémám. Megkaptam az oltást, és kb. 10 napra rá előjöttek kisebb izomrángások (testszerte). Én is csak akkor érzem igazán, ha ülök vagy fekszek, és pihenek. Éjszaka nem kelek fel rá, meg nem is annyira zavaróak, de azért mégis észreveszem :(
Én is válaszolok.
23 éves egészséges lány vagyok.
Nekem is izomrángásom volt az oltás után, főleg a combomban egy hónapon keresztül.
Milgammát szedtem rá. Ez ugye B vitamin komplex.
Pfizer oltás után az izomrángás mellett jelentkezett még végtag zsibbadás és fájdalom egy hétig, bal hát zsibbadás és fájdalom egy hétig és bal arc zsibbadás és fájdalom egy hétig, fájdalmas nyilalások a lábamba, kezembe egy hétig, valamint néha bizsereg a talpam, az ujjam...
Múlthéten kellett volna megkapnom a 2.-at. Kétségbe vagyok esve, hogy mit tegyek! Szerettem volna védett lenni, de nem minden áron, az egészségem a legfontosabb és a tünetek nagyon megijesztettek.
Nehezítő tényező, hogy apám se fogadja el és mondja, hogy jelentkezzek utólagosan a 2. Oltásra, de ő nem érezte, amiket én. Félek a 2. Oltás után súlyosabb tüneteim lesznek. (Pl. bénulás, autoimmun betegség...isten ments)
Ket hettel a masodik oltas utan meg rang a comb izmom,gyenge a labam,neha indokolatlan izom fajdalmam van. Sirtam,bogtem napoknota mert mindenfele halalos betegseget olvastam ossze a neten. A fenti linken rengeteg hasonlo tunetrol szamolnak be pfeizer/moderna utan. Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!