Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Pfizer vakcina után többszöri...

Pfizer vakcina után többszöri izomrángás?

Figyelt kérdés

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de amióta megkaptam a vakcinát nagyon sokszor van izomrángásom. Legtöbbször akkor van amikor fekszem vagy ülök, es a lábam, combnál vagy a csípő résznél hirtelen megmozdul az izom.

De néha a karomnál és a kézfejemnél is előfordul.

Valaki küzd hasonló panaszokkal az oltás óta?

2021. máj. 6. 17:14
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
#10 nekem Astra óta a vádlijaim fájnak rendszeresen...pedig már egy hónapja kaptam. Nem trombózis, mert voltam már vizsgálton, de akkor is dühítő, hogy eddig nem volt ilyen bajom, most meg ki tudja, meddig lesz, lehet örökre. A másodikat be nem adatom, egyikből sem.
2021. máj. 15. 14:13
 12/40 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem ugyanez a problémám. Megkaptam az oltást, és kb. 10 napra rá előjöttek kisebb izomrángások (testszerte). Én is csak akkor érzem igazán, ha ülök vagy fekszek, és pihenek. Éjszaka nem kelek fel rá, meg nem is annyira zavaróak, de azért mégis észreveszem :(

2021. máj. 25. 10:25
 13/40 anonim ***** válasza:

Én is válaszolok.

23 éves egészséges lány vagyok.

Nekem is izomrángásom volt az oltás után, főleg a combomban egy hónapon keresztül.

Milgammát szedtem rá. Ez ugye B vitamin komplex.

Pfizer oltás után az izomrángás mellett jelentkezett még végtag zsibbadás és fájdalom egy hétig, bal hát zsibbadás és fájdalom egy hétig és bal arc zsibbadás és fájdalom egy hétig, fájdalmas nyilalások a lábamba, kezembe egy hétig, valamint néha bizsereg a talpam, az ujjam...

Múlthéten kellett volna megkapnom a 2.-at. Kétségbe vagyok esve, hogy mit tegyek! Szerettem volna védett lenni, de nem minden áron, az egészségem a legfontosabb és a tünetek nagyon megijesztettek.

Nehezítő tényező, hogy apám se fogadja el és mondja, hogy jelentkezzek utólagosan a 2. Oltásra, de ő nem érezte, amiket én. Félek a 2. Oltás után súlyosabb tüneteim lesznek. (Pl. bénulás, autoimmun betegség...isten ments)

2021. máj. 26. 14:44
 14/40 anonim ***** válasza:

[link]

Ket hettel a masodik oltas utan meg rang a comb izmom,gyenge a labam,neha indokolatlan izom fajdalmam van. Sirtam,bogtem napoknota mert mindenfele halalos betegseget olvastam ossze a neten. A fenti linken rengeteg hasonlo tunetrol szamolnak be pfeizer/moderna utan. Mi lehet ez?

2021. máj. 30. 21:42
 15/40 anonim válasza:
Ugyanezek a tüneteim vannak, izomrángások testszerte, izomfájdalom, gyengeség...az oltás utáni hét után kezdődött, szorongok hogy valami komoly bajom van...szedek magnéziumot,kalciumot,milgammát. Akinél hasonló tünetek vannak,mikor múlt el körülbelül? Voltam már mindenféle kivizsgáláson, ENG/EMG vizsgálaton is és sehol nem találtak eddig semmit..Ezelőtt semmi ilyen tünetem nem volt, minden az oltás után jött ki...én nem merem beadatni a másodikat,rettenetesen félek.
2021. jún. 3. 19:31
 16/40 anonim ***** válasza:
15-os,14-es vagyok. Nekem ugyanez,csak a masodik pfizer utan 6 nappal. Csalad szerint psziches.... Barcsak. Online beszeltem egy neurologussal,o azt mondta nem a vakcina,mondjuk ezt tudtam elore,hogy ezt mondja,kp i idegrendszeri vagy izombetegseg okoz ilyet. Halalosan rettegek ezektol,mert amugy is hipohonder vagyok. En mèg nem mentem el neurologiara,de muszaj lesz. En egy honap utan vagyok,izom gorcs maradt,a rangasok, zsibbadasok elmultak, a labam ereje is ter vissza. Nagyon remelem hogy semmi komoly,de sirva fekszek le sokszor.
2021. jún. 3. 21:20
 17/40 anonim válasza:
Én nagy dózisban szedem a magnéziumot (3x2 tabletta) és a milgammát (4x1) illetve minden este fél szem frontint...nekem is azt mondták az orvosok és a család is hogy pszichés....de az oltás előtt semmi ilyet nem tapasztaltam soha. Remélem,hogy hamarosan elmúlik. A lábam ereje már nekem is kezd visszatérni,görcsök is múlnak, de ez az izomrángás nem igazán...természetesen a neurológusnál egyszer sem rángott,bár abban bízok,ha valami súlyos,akkor az ENG/EMG kimutatta volna...nekem még a sok nyújtás és tornáztatás segít valamennyit,de amint lefekszem,rángatózik..de ilyen apró,rövid rángások,főleg a combomban
2021. jún. 3. 21:56
 18/40 anonim ***** válasza:
Nagyon jo ,hogy az eng/emg neg. Az izombetegseget kimutatta volna. Nalunk 3 honap jelenleg a neurologia szakrendelés varolista.
2021. jún. 4. 07:15
 19/40 anonim válasza:
Én magánrendelésre mentem el, oda is nehezen fogadtak,mert,hogy biztos nincs semmilyen betegségem, baloldalon csinált eng-t,meg 2 izomnál emg-t, azt mondta nem szurkál jobban, pedig mondtam,hogy nyugodtan...de kizárta az izombetegséget,laborom is jó,szóval bízom benne,hogy tényleg semmi komoly és elmúlik majd magától
2021. jún. 4. 10:46
 20/40 anonim ***** válasza:
Csinalnak maganban is eng/emg t? Akkor lehet elmegyek en is igy. Nem varok az allamira.
2021. jún. 4. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!