Vérzés ovulációkor? Normális ?
Soha nem volt még ilyen nekem
Tegnap reggel óta “vérzek” és most vannak a termékeny napok
Igen! Hány éves vagy? Fiatalon még kicsi az esélye a komolyabb problémának. 30 felett már nagyobb.
A legvalószínűbb, hogy van egy méhszájsebed, ha pecsételő jellegű, rózsaszín vérzésed van. Ha rendes mensi jellegű, akkor pedig hormonális, de az is megér egy vizsgálatot.
Kedves utolsó válaszoló, elmondanám, hogy nekem volt méhszájsebem, fagyasztották is, és képzeld, bármily hihetetlen, egyáltalán nem véreztem miatta, úgyhogy felesleges itt riogatnod mindenféle hormonproblémával a kérdezőt, mert az ovulációs vérzés is eltarthat napokig. Nekem pld volt, hogy 5!!!!! napig tartott, évente járok nőgyógyászhoz, és lám, semmi problémám.
Ezért kaptad a lepontozásokat.
Az biztos, hogy nem normális az 5 napig tartó ovulációs vérzés. Ha nálad nem állapítottak meg semmit emellett, akkor kb a 0.0001%-ba eső kivételnek számítasz.
Még egyszer: nagy mennyiségű menstruációs vérzés szabálytalan időpontban: hüvelyi UH, hormonvizsgálat, IR vizsgálat, táplálkozási tanácsadás
Kis mennyiségű, de tartós, rózsaszínes, barnás pecsételő vérzés: a betéten sokszor ilyen vékonyan rajzol: méhszájvizsgálat: kolposzkóp, citológia.
Komplikációs kockázatokat növeli az óvszer nélküli szex, a partner cserélgetés, az egy éjszakás kalandok, a HPV lehetősége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!