VTimi30 kérdése:
Ovulációkor ez normális?
Figyelt kérdés
Most vagyok félidőben,és két napja folyamatosan fáj a fejem..hányingerem van,szédülés,hasmenés,gyengeség. Az elmúlt hónapban meg sem éreztem,előtte szintén ez volt. Nőgyógyászom szerint minden rendben van. Voltam laborban is teljes vérképet csináltak,minden tökéletes. Pajzsmorigyet is néztek,az is jó.Egyedül a női hotmonokat nem nézték még,mert januárig fogamzásgátlót szedtem. Valami gond lehet? Vagy ezzel együtt kell élnem? Menstruációkor szintén ez van..de fogamzásgátló szedése alatt is ilyen volt :(2018. márc. 11. 07:01
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!