Vérzés ovulációkor? Normális ?
Soha nem volt még ilyen nekem
Tegnap reggel óta “vérzek” és most vannak a termékeny napok
Miért ne lenne normális, édes Istenem? Ha ti már egy kis ovulációs vérzés miatt nőgyógyászhoz rohangáltok, akkor van bajotok a toronyban.
Kérdező, ne ijedj meg, ezzel semmi probléma nincs. Ha esetleg nem múlik napok múlva, azután érdemes nődokihoz menni.
Attól mert eddig még nem fordult ilyen elő, most simán lehet.
A tüszőrepedés járhat minimális vérzéssel, igen.
Nekem anno max. egy tisztasági betét kellett, azon volt pár pötty.
Nem ertem ezt a lepontozast, mert igenis nem biztos, hogy normalis. Ki kell vizsgaltatni.
Valakinel valoban ezzel jar a peteeres, de sok esetben meg mindig hormongondra utalhat!
Nekem is szokott olyankor vérezni. Nem mindig, de mondjuk az évi 12 ciklusból 3 alkalommal. Általában stresszesebb, kevés-alvásos időszakok után.
De nem kell megijjedni. Nyugi. 😉
Azoknak a magas intelligencia szinttel rendelkezőknek írom, akik lepontoztak, hogy meg kellene tanulni olvasni:
"Tegnap reggel óta “vérzek” és most vannak a termékeny napok"
Jobb, ha tőlem tudjátok, hogy ez NEM NORMÁLIS, valószínűleg méhszáj probléma okozza a vérzést és a méhszáj problémákra mindig érdemes ránézni, mert az időben felderített probléma 100%-osan kezelhető.
Mar 3. Napja vérzek a ciklus közepén
Hívjam a nőgyógyászt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!