Mi történik ha hazudok a nőgyógyásznak a szüzességemet illetően?
#22: ezért nem értem én ezt az egész történetet.... Ha nagykorú, mit keresne ott az anyja...??? Meg egyáltalán...
Hacsak nem szefós, vagy gondnokság alatt áll, stb.....
#22 #23 valami baj van a szövegértési képességeitekkel? Szerintem elég érthetően leírtam, hogy anya mindenképp el akar kísérni.
Nem vagyok gyáva, egyszerűen nem akarom a szüleimet ebbe beavatni. Ennyi. Nagyobb gyávaság anonim cseszegetni másokat.
Felnőttként nem tudod lepattintani anyádat...???
Pórázon tart, vagy mi?
Miért mondtad el neki egyáltalán, hogy orvoshoz mész...???
Ez nem csesztetés, hanem jótanács: állj a sarkadra.
De újra leírom: NEM FOGJÁK BEENGEDNi! A COVID miatt már az épületbe se mehet be, nemhogy a rendelőbe! Csak az mehet be, akinek időpontja van.
#22 vagyok
Anya figyelj elmegyek a barátnőmhöz, majd jövök. Aztán kikötsz a nődokinál...
Ha ennyit nem bírsz megoldani, akkor ne legyen ekkora szád!
Miért avatod be? Miért kell tudnia róla, hogy nőgyógyászra van szükséged? Ennél jobban nem tudom megfogalmazni, hogy hogy értem !! A te magánügyed!
Most miért kezdesz agresszívkodni?
Nem értem, miért megbántás az, ha felnőtt létedre azt mondod neki, hogy egyedül szeretnél menni. Óvodásként kezel más dolgokban is téged?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!