Mi történik ha hazudok a nőgyógyásznak a szüzességemet illetően?
Figyelt kérdés
Lehet belőle valami baj, ha azt mondom, szűz vagyok pedig nem?2021. máj. 5. 16:35
11/30 anonim válasza:
A 10-es utolsó mondatára adok 10pontot és 5*-ot. :)
12/30 anonim válasza:
Az igaz, hogy a szűzhártyát a tampon is elszakíthatja, de az orvos sem hülye. Ne habozz, hanem mondd neki az igazat.
13/30 A kérdező kommentje:
"Egyébként meg ha elég nagynak érzed magad ahhoz, hogy nemi életet élj, akkor ideje ahhoz is felnőnöd, hogy ezt felvállald!"
Nagykorú vagyok, nem követtem el bűnt, tehát nincs is mit "felvállalni". Jogom van eldönteni, mibe avatom be a családomat, és mibe nem.
2021. máj. 5. 20:18
14/30 anonim válasza:
A nőgyógyász a rokonod? Vagy hogy jön ide a család??
15/30 A kérdező kommentje:
Ja, bocs, azt nem írtam le. Anya mindenképp el akar kísérni, és csak azt nem akarom, hogy ő tudjon róla. A nőgyógyász előtt nyilván fel merem "vállalni".
2021. máj. 5. 20:24
16/30 A kérdező kommentje:
Vagyis nem, a hatos válaszban leírtam hogy azt nem akarom anyukám tudjon róla, szóval nincs is miért bocsánatot kérni.
2021. máj. 5. 20:25
17/30 anonim válasza:
Be sem engedik! De még koronavírustók fügetlenül is .... mit keresne ott? Orvosi titoktartás, személyisegi jogaid, stb
18/30 anonim válasza:
Nagykoru vagy? Oke! De gyava kis punci 6us vagy
19/30 anonim válasza:
Szerintem mond meg anyukádnak ,hogy neked kellemetlen ,hogy nőgyógyászatra kísérget. Ezt meg kell értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!