Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért viszket a fenekem egy...

Miért viszket a fenekem egy ideje?

Figyelt kérdés
Talán 1 hónapja, hogy elkezdett viszketni néha a fenekem, pontosabban a fenék lyukamnál. Esténként néha érzek valami mozgolódást ott amitől már pánikolok, meg néha gond van a székletemmel is, vagyis néha folyásként jön ki a kaki meg volt, hogy vérzett ott kicsit. Meg felfedeztem egy kis dudor szerűséget ami mintha egy kinövés lenne hosszúkás de bőrben van. És nagyon izzadok a farokcsontomnál, szinte ott jobban izzadok mint a hónaljamnál, mert fürdés után szinte egyből érzem az izzadtságot. Nagyon félek és nem tudom mitől lehet ez, sosem volt ott pedig gondom egyedül a hüvelyemmel van és azt kezelni kezdtem (hüvely gomba). Rettenetesen parázok, nehogy valami élősködő legyen bennem vagy ilyesmi, de félek elmenni ezzel dokihoz pedig a nőgyógyászatot is túléltem de ez most cikibb. Meg fogalmam sincs milyen orvos fogalkozik ilyennel. A székletemet még nem ellenőriztem de szerintem már fogom hisz csak van ott valami gond nem? 23l vagyok..

2021. ápr. 14. 06:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
42%
Te vagy a parás férges embi?
2021. ápr. 14. 10:35
 12/19 A kérdező kommentje:
11.nem tudom kiről beszélsz de nem..
2021. ápr. 14. 12:28
 13/19 anonim ***** válasza:
Ha van dudor akkor nem vagy férges. Aranyered van. 30 éves vagyok, nekem is pont most jott ki. Ugyan ezek a tunetek, viszketés, dudor. Ha sokat ulsz, akkor azon kéne változtani kicsit. Fiatal korban és korai fázisban csak viszket és van h vissza is huzodik. Ulj valami puhábban, tegyél magad alá vánkost, esetleg vegyél ilyen ulo párnát. Gombolyu karika, amibe úgymond beleesik a segglyukad, és csak a kor szélén ulsz. Nekem az 2 napon belul segitett és kevésbbé viszket.
2021. ápr. 14. 13:23
 14/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Lehet aranyér is, férgesség is, irritáció, akármi. Először orvoshoz menj és, ha megvan az oka, akkor utána próbálgass mindenféle kenceficéket.
2021. ápr. 14. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:
56%
Minek beszéltek neki férgekrol, ha érzi a kituremkedést és vérzik? Ezek egyértelmu tunetei az aranyérnek. Ha férges lenne, nem vérezne és nem lenne dudor az ánuszánál. Nyugi kérdezo, semmi féreg nincs benned.
2021. ápr. 14. 15:46
 16/19 anonim válasza:
100%
Egyszerre lehet aranyér is és giliszta is (az esti mozgó érzés tipikusan a giliszta tünete). A kakiban ritkán lehet észrevenni, inkább este az ágymelegben, ha kibújnak petét rakni a végbél környékére. Legyen nálad kistükör, ha érzed a mozgást, gyorsan nézd meg (nem biztos, h elsőre sikerül). Dokinak csak annyit mondj, hogy cérnagilisztára gyanakodsz a tüneteid miatt, felír Vermoxot, azt szedd be utasítás szerint és kinyírja őket. Ha nincsenek, akkor sem.ártassz magadnak 2 szem féreghajzóval. Utána lehet tovább menni aranyér stb. vonalon.
2021. ápr. 14. 19:59
 17/19 anonim ***** válasza:
Rendesen szoktál törülközni v. mosakodni? Szárazra? Van egy szemkenőcs, én minden gyulladást azzal kezelek, próbáld meg pár napig kenegetni vele: Septosyl a neve.
2021. ápr. 15. 11:36
 18/19 anonim ***** válasza:
Én véresre törlöm
2021. ápr. 15. 17:05
 19/19 anonim ***** válasza:
Sajnos
2021. ápr. 15. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!