Miert viszket a fenekem? Ugyertem a juknal, es olyan rossz erzest erzek mintha mindig koszos lenne ugyertem mintha nem furodnek?
Lehet, hogy cérnagiliszta.
Lehet még esetleg aranyérprobléma is, ha viszket. Ellenőrizd a székleted, hogy nem-e véres.
De legjobb az orvos lenne, mert mi nem tudhatjuk.
Tisztán kell tartani, állandóan megmosni nagyWC-zés után.
Nézd meg, hogy nem találsz e benne vékony fehér "cérnaszálakat". Ha igen, akkor gilisztás vagy, gzógyszertárban adnak rá gyógyszert.
23:15 SZEGYELD MAGAD !!!!! Az ilyen pihentagyunak mint te olyankor mar reg aludni kene ,hogy javuljon az eszed,mert mint latszik nem sok van :(
A tobbi kedves valaszolonak meg koszonom ,hogy irtatok!!! Hat nagyvecezes utan mindig megszoktam mosni ,sot lefekves elott is,de volt ugy is ,hogy egesz ejjel fel fel ebredtem mert muszaj volt megvakarjam.aranyer problemam nem volt sosem ,mar ketszer szultem es meg akkor sem. nem hiszem ,hogy az lenne a problema.
Pontosabban mondva a HARMADIK BUTA VALASZOLO SZEGYELJE MAGAT !!!!!!!!!!!!!
.....................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!