Lactinelle hüvelykapszula mennyi idő alatt szívódik fel?
én egy általam használt hüvelykúpnál/kapszulánál sem olvastam, mennyi idő alatt szívódik fel. a válaszomat az éjszakai kérdésre írtam előzőleg is.
3. Hogyan kell alkalmazni a Lactinelle kemény hüvelykapszulát?
Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.
A készítmény ajánlott adagja:
Felnőtteknél és 12 évesnél idősebb gyermekeknél és serdülőknél
Kezelés:
Esténként, lefekvés előtt helyezzen az ujja segítségével egy hüvelykapszulát a hüvelybe, 6 8 napon át.
Megelőzés:
Közvetlenül a menstruációs ciklus végét követően:
Esténként, lefekvés előtt helyezzen az ujja segítségével egy hüvelykapszulát mélyen a hüvelybe, 4 6 napon át.
Antibiotikumos kezelést követően:
Esténként lefekvés előtt helyezzen az ujja segítségével egy hüvelykapszulát mélyen a hüvelybe, 6 8 napon át.
A kapszula hüvelybe való felhelyezése előtt alaposan mosson kezet.
A kapszulát egy ujjal, a lehető legmélyebbre kell a hüvelybe felhelyezni.
Amennyiben a tünetek rosszabbodnak, véres váladékozást tapasztal, illetve a kellemetlen tünetek 8 nap elteltével sem enyhülnek, keresse fel kezelőorvosát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!