A Lactinelle hüvelykapszula elolvad a hüvelyben?
Tudom ott a betegtájékoztató de ezt pont nem láttam benne.
Tehát felhelyezem a kemény kapszulát a hüvelybe majd az magától feloldódik vagy hogy kell elképzelni?
Most használok először ilyet és nincs rá írva igazából hogy mennyit lehet, de a patikában mondták, hogy lehet naponta(?).
Mellé még kaptam Pimafucor krémet is külsőleg meg Fluconer kapszulát 4x szájon át szerintetek meg fogok gyógyulni ezzel a 3 részű kezeléssel?
2x voltam nőgyógyásznál és ugyanaz a diagnózis terhát gombás fertőzés, a hüvely heveny gyulladása. múltkor csak fluconer kapszulát kaptam igaz csak 2 db meg canesten krémet de egyik sem hatott, most hatni fog szerintetek?
Már bármit megtennék, csak hogy kigyógyuljak ebből.
Más is szenved ezzel, nektek hogy sikerült?
(nem élek szexuális életet)
Igen, felszívódik a hüvelyben, a maradék pedig kifolyik.
Nem lehet előre tudni hogy neked milyen kezelés lesz hasznos.
3.köszi neked is :)
esetleg valami tippeket tudtok, hogy ne jöjjön vissza a gomba?
valami olyan ételek vagy italok amik rendben tartják ott lent?
5.Nincs párom!
írtam direkt hogy nem élek szexuális életet.
de köszi a tippet.:)
candida diétáról hallottam de sok negatívumot látok róla amiért kétségeim vannak róla.
amúgy ezt a 3 gyógszert lehet egymást követően beszedni egy nap?
mármint ha először kezdem a fluconer szájon áttal várok kicsit majd felteszem a krémet és utána berakom a hüvely kupot lehet így? vagy várni kell egy után? ezt igazából nem mondta a doktorom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!