Lactinelle hüvelykapszula okoz ilyen tünetet?
Sziasztok! Nekem visszatérő hüvelygombám volt. Most először éreztem azt, hogy meggyógyultam.. Mondta a nődoki, hogy mindenképpen menstruáció után használjam a lactinelle-t, hogy visszaállítsa a hüvelyflórám. Nem volt kellemetlen szagú már a nemiszervem, hosszú hónapok óta, és a folyásom is rendbe jött, meg alig volt. (viszketési tünetem nem volt!) 3 napja használom a Lactinellet, hogy visszaállítsa a PH-m, de a második napon már elkezdett ott lenn viszketni. A megmaradt kapszula 5-6 óra után kezdett belőlem csak távozni. De a viszketés zavar inkább... Nem olyan durván, és csak akkor , ha mozgok. Ezt okozhatja a Lactinelle? Szagom továbbra sincs, sem olyan folyásom. Remélem nem jön vissza :( Most először éreztem hogy elmúlt.... Lehetséges, hogy így gyógyulok, vagy akármi? hiszen előtte sosem viszkettem ott lenn.
Válaszokat előre is köszönöm!:)
Bár már nem aktuális a kérdés, de hátha mas is olvassa.
Én használtam, de soba többet. Nekem is viszketett tőle. Előtte nem. Terhesség alatt kaptam hüvelyflóra helyreállítására. Már feltenni is szörnyű, vannak ezerszer jobb kúpok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!