Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Valakivel megtörtént már,...

Valakivel megtörtént már, hogy egyszerűen annyira kellett pisilni, hogy az utcán, ruhában bepisilt?

Figyelt kérdés
Olyan nőktől kérdezném, akik egyébként egészségesek és nem tudtak hova menni, nem volt wc a közelben és nem tudták visszatartani?

2021. ápr. 3. 17:11
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%

10. vagyok.

Mondjam a sztorit?

2021. ápr. 10. 17:15
 12/15 anonim ***** válasza:
70%
Mondjad 10-es :)
2021. ápr. 10. 17:18
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

10. vagyok.

2-szer volt velem ilyen.

1. Az volt, hogy biciklivel jöttem haza a suliból, de mikor elindultam, még nem éreztem, hogy pisilnem kéne. Messze lakok az iskolától, kb. féluton már éreztem, hogy kicsit kell pisilnem, de nem volt még vészes. 10 perc múlva már eléggé kellett, és utána egyre jobban. Miután már 40 perce jövök, majdnem összecsurgattam magamat, de még bírtam tartani. Rá 20 percre már tényleg nagyon kellett, tekertem a biciklivel, ahogy csak tudtam. Mikor már csak 2 perc volt hazáig, egy kicsit kiengedtem, de csak épphogy, pár cseppet. Jött egy piros lámpa, ott sokat kellett várni, tudtam, hogy már nem bírom sokáig, de tartottam, ahogy csak tudtam. Mikor zöld lett, tekertem, jó gyorsan. A háztól pár lépésre nem bírtam tovább, bepisiltem, az egész ruhám és a bringám tiszta pisi lett. Anyukám nem volt otthon, a szomszédhoz kellett bemennem, akit nem különösen szerettem. Beléptem, végignézett rajtam, és rögtön megkérdezte, hogy velem meg mi történt. Nem akartam elmondani, hogy összepisiltem magam, így azt mondtam, hogy leöntöttem magam vízzel, megyek átöltözni. Átöltöztem, addig megszáradt a ruhám, míg anyukám hazaért, semmit nem vett észre az egészből.

2. Nem teljesen olyan, hogy bepisiltem, de hasonló. Suliban voltam, kakilnom kellett nagyon, de a tanár nem engedett ki. Vékony vagyok, feszes nadrágban voltam. Egy kis idejig bírtam, aztán egyszercsak arra leszek figyelmes, hogy a nadrágomban 4 teniszlabda méretű valami van...bekakiltam. Aztán rosszullétre fogva hazajöttem.

Ez volt a 2 sztorim, remélem, tetszett.

2021. ápr. 10. 17:41
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Külföldre mentünk, hosszú buszúton nagyon kellett pisilnem, az utolsó pillanatban értem a wcre.

Jumperben voltam, hátul cipzáros egyberuha (rövidnadrággal) és nem tudtam lehúzni a cipzárját, pár pillanat múlva meg már jött is a pisi én meg már annyira szenvedtem, hogy ruhástól leültem a wcre, nem érdekelt semmi.

Az volt az életem legnagyobb megkönnyebbülése.

Egy hasonló volt, de az nem nyilvánosan, Szegedről Pestre jöttem pihenő nélkül, amint hazaértem, egyből rohantama wcre, odaértem, de nem tudtam kigombolni a nadrágomat, pár pillanat múlva meg késő volt.

2021. jún. 2. 15:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Főleg idősebbeknél fordul elő.
2021. nov. 21. 15:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!