Mitől nőhet meg a mell?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok,és szörnyen érzem magam amiatt,hogy nagyon kicsit a melleim az osztály társaimhoz képest..kérlek segítsetek..2010. aug. 19. 18:09
1/5 anonim válasza:
kézrátételes mellnövebbítés! - sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!
amúgy a mellmasszázs tényleg segít formában tartani, a növést megoldják a hormonok!
én se aggódj, nagyon sokan (főleg a normálisabbak) nem a mell méretét nézik, sőt, néha jobb is, ha nem olyan nagyok :)
2/5 anonim válasza:
Majd még fog nőni ha normálisan egészségesen eszel és nem fogyókúrázol állandóan.
Persze lehet hogy soha nem lesz nagy melled, nekem egyáltalán nincs is csak olyan mint a fiúknak, de cseppet sem zavar. Mégis minek a nagy mell? Semmire nem jó:D
3/5 anonim válasza:
Ne aggódj emiatt és ne azt nézd, hogy más lánynak mekkora a melle, mert egy kis mellű lány is lehet nagyon nagyon gyönyörű és értékes!!!
4/5 anonim válasza:
Kb. 20 éves korodig nem kell aggódnod, addig nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!