Mitől nőhet meg a mell?
Hülyeség lenne nem ajánlani a fogamzás gátlót,egyrészt mert a mai tizenévesek sokkal fejlettebbek, hamarabb érnek, hamarabb van nemi életük, mint amennyi méltóságuk. A fogamzásgátló nem csak baba ellen jó, de beállítja a menstruációt, amivel nagyon sok lány küszködik, akár még 20 évesen is. (Én legutóbb szüneteltettem és kibillent...míg máskor percre pontosan jött meg) Szóval ha szeretne akkor nyugodtan szedjen fogamzásgátlót, mert mindenféle "bajt" megelőzhet. De ezt úgy is nőgyógyász dönti el. Az, hogy megadja magának esélyt a kicsit nagyobb cicikre, azt ő eldönti és elmegy felíratni a gyógyszert.
A melleidben pedig, kedves lány, lásd meg a szépet! Hófehérkének sem buggyant ki a melle a ruha alól. Sok nagy mellű lány a te korodba rejtegetni próbálja, testnevelés órán görnyednek, nem futnak rendes testtartással, ami sokkal nagyobb testi gondokat okoz mint pl.: gerincferdülés, stb. Azt se felejtsük el, hogy neked még javában nőnek. Nekem 14 évesen 60B volt a méretem, 18 éves koromra meg 90B volt. Ne izgulj, ha nem is lesznek ekkorák, valakinek tetszeni fog az is, ahogy Hófehérkéért is eljött a herceg! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!