Tudom hogy van az új abortusz törvény, de nem vettem le belőle tisztán hogy most kiskorúak sem vetethetik el a gyereket?
Nagyon szerettem volna azt írni, amit a 10-es, de gondoltam túl agresszíven, támadónak hat, viszont igaza van.
Én két évig tartósan, sokszor használtam óvszert a párommal, és egyszer sem történt baleset. Mi még csak nem is ellenőrizgettük, mint az manapság népszerű, hogy szex után vizet töltenek az óvszerbe, de bevallom, hogy jó taktika. Soha nem volt gond, egyszer sem szakadt, és elvileg ha szakadna az nagyon is látszana. Akkor pedig ott az esemény utáni, ami még mindig jobb mint az abortusz.
Utána fogamzásgátlóra áltam rá, immár 2 éve használom. Az elején bizalmatlan voltam, és folyton tesztelgettem, hátha nem hatott a gyógyszer, pedig mindig rendeltetésszerűen szedtem - figyelve hatását enyhítő körülményekre is. Szóval igazából ha valaki becsületesen védekezik, és nem orrba-szájba csinálja, akkor a terhességre nagyon is minimális az esély, és addig nem kell aggódni abortusz miatt, amíg a baj nem történt meg.
Te miről beszélsz? :D
Tájékozódjál már, mielőtt butaságokat írsz ki. Új ab.tv. persze, max lengyeleknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!