Alexandra bbbbb kérdése:
Félek. Ez normális abortusz utáni menstruáció fogamzás gátló mellett?
Figyelt kérdés
Nem rég volt abortuszom ami probléma mentes volt. Azonban most már kB. másfél hete megjött a menstruációm és ezzel egyidőben elkezdtem szedni tri regol nevű fogamzásgátlót. Valamikor nagyon erős vérzésem van és most volt bennt egy nagy rög is. A nőgyógyászhoz hétfőre van időpontom. Érzem hogy valami nem oké. Kezdjek aggódni? Soha nem szedtem még fogamzás gátlót. Hagyjam abba?2021. márc. 11. 18:17
1/5 anonim válasza:
Persze, majd mész megint kapartatni. A fajtádnál ez bevett szokás.
2/5 anonim válasza:
Mivel először szedsz foggátlót, így a szervezetednek idő kell, míg megszokja. Nem ritka az, ha ilyenkor tovább vérzel, én is így jártam az első levél tabival. Abbahagyni csak akkor érdemes, ha hétfőn ezt az orvosoddal megbeszéled.
3/5 anonim válasza:
Azt nagyon jól tetted hogy kértél időpontot az orvoshoz, de nem aggódnék ennyire a helyedben. Amikor először kezdtem fogamzásgátlót szedni, nekem is megváltozott a menzeszem; a legelső hónapban még a ciklusom közepén is menstrualtam egy kicsit, de mint kiderult, az ilyen előfordul. Az ilyen gyógyszer megkavarja a hormonaidat, de majd idővel hozzászoksz.
4/5 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, hogy ki és miért pontozott le, mi nem volt hasznos a válaszomban? Az első hozzászólástól értelmesebb volt az enyém.
2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!