Ha valakinek volt mar csomó a mellében, milyen érzés? Nem tudom eldönteni, hogy az-e?
Ha a melledben csomo van, akkor tudoszuresre kell menni? Kerdezo, mit ittal? En is kerek 🤣🤣
Haziorvosnak vagy nogyogyasznak jelezd, be tud utalni mammografiara es uh-ra, illetve ki is tudjak tapintani, hogy tenyleg csomo-e.
Lehet, hogy semmiseg, de lehet, hogy nem. Nogyogyaszhoz egyebkent is el kene menni, hiszen nem menstrualsz, szerinted ez igy oke?
Háziorvos ad beutalót, a nőgyógyászaton nem foglalkoznak vele. Minden képpen nézesd meg.
Én is hallottam ilyet hogy régen a tüdőszűrőn nézték a nőket bizonyos kor felett, de ez ma már szerintem nincs így.
Elsőre menj nőgyógyászhoz.Ott vizsgáltasd meg a melleidet is.A doki eldönti hova küld tovább. Háziorvoshoz en nem mennék.
Bipoláris vagyok én is, de a menstruációm rendszeres.
Az nem normális ha a gyogyszereidtől kába leszel.
Vagy csak ha most állítják be.
En 8 eve vagyok ebben a betegségben,de nagyon jó a dokim, es tokeletesen beállította a gyógyszereimet.
A Xanax és a Frontin (utóbbival kezdték nalam is), de a legkisebb dózis is kómássá tett, ezert hamar lecserélték Rivotrillra.Ami bevált.
Kezdetben egy női orvoshoz jártam, és sajnos ő kísérletezett rajtam pár gyógyszerrel,amikre allergias lettem.Nálam teljes test bevérzések voltak,amik nem fájtak és kibírhatatlan viszketés. Sürgősségin szteroid injekcióval lerendeztek,majd gyógyszer váltás. Ez 4 különböző antidepresszánsnál alakult ki.Aztan valtottam orvost és több gondom nem volt. Nekem napi 100 mg stimuloton bevált.
Akkor van gond ha esetleg nem veszem be. Akkor szorongok. Ezt nem szoktam soha elfeledni,csak voltak műtéteim az evek alatt,amikor nem vehettem be. Ilyenkor tapasztaltam, de akkor is pótolták injekcióban, melynek hamar meglett a hatása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!