Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom eldönteni mit érez irántam?!
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel összesen 5-6 szor találkoztam a baráti köröm által több mint 1 év alatt de úgy hogy ilyen 3 havonta 1 szer kb.. és az a lényeg hogy a legutóbbi beszélgetésünkkor mert először akkor beszeltünk interneten kérdeztem hogy lenne kedve e étterembe eljönni velem és azt mondta nagyon szívesen.. és itt jönne a lényeg hogy mondta azon a napon többször is hogy milyen szép a szemem, imádja a személyiségemet, és még régebben megemlítette hogy nagyon szép a mosolyom, viszont totál friendzoneba kezel, pl ilyet mond hogy számíthatsz majd rám ha nyitsz éttermet de csak vendégként, meg elkezd más srácokról beszelni hogy milyen cuki, meg igazából tényleg ezen mondatain kívül érzem hogy biztos nem én vagyok az élete sráca, meg mondta hogy amikor említettem a jövőt hogy tényleg ilyen hosszúra tervezzük a barátságunkat, vagyis sok ellentmondás van úgy érzem.. Ti mit gondoltok mit érezhet?2018. szept. 18. 18:39
1/1 anonim válasza:
hát, ha ilyeneket mond, hogy kedvel mint barát, az egyértelmű friendzone, csak nem akar megbántani.
de más fiúkról beszélhet azért is, mert féltékennyé akar tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!