Hányadik nőgyógyásznál találtátok meg a megfelelő orvost?
Első nőgyógyászati vizsgálatom nem volt valami fényes.
A doki is eléggé lekezelő volt kicsit, meg nagyon hadard így nehezen értettem meg mit mond és kínosan éreztem magam mindig visszakérdezni.
Meg nem igazán vizsgált át csak megnézett pedig azt hittem szokás azért kenetet venni ha panasz van pl.viszketésre vagy folyásra.
Tervezek újra nőgyógyászhoz menni, mert továbbra sem múlt el a bajom inkább rosszabbodott. Gyógyszer sem hatott igazán max aznap nem volt folyásom de másnap megint volt.
Ti hányadik nőgyógyásznál találtátok meg a megfelelő orvost?
Első látogatásom után feladtam kicsit de most újra elmegyek megvizsgálni magam és felíratni újabb gyógyszereket, hátha megszabadulok már ettől a régóta kísérő hüvelyi folyástól.
Én az 5.orvosomat nyogom, talán most jó lesz, de nem vagyok benne biztos...
A betegsegemet mind felvallrol vette eddig, vagy ugyanazt a gyógyszert adta, hiába mondtam, hogy az előző is ezt írta fel és semmit nem ért. Nekik köszönhetően legutóbb 3honapig menstrualtam.
A mostani doki jó, de ő a fogamzásgátlót látja megoldásnak, és ezzel sem tudok egyet érteni. De majd lesz vhogy. Persze a 13-19ezres rendelési díjakat senki nem sajnálta elkérni 🙁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!