Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kislányom május végén 16 éves...

Kislányom május végén 16 éves lesz és még nem menstruál, kell aggódnom?

Figyelt kérdés
Vékony, törékeny testalkatú lány, a mellei szépen megnőttek, szőrzete is kialakult.

2021. márc. 15. 13:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem, biztos, hogy nem titkolja el. Én mosok, látnám, ha ilyesmi lenne. Egyébként is elég gyerekes még.
2021. márc. 15. 13:45
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

Miért látnád??? :D Vagy te véres bugyiban mászkálsz menz. alatt???

Én sem mondtam el soha mostohaanyámnak, mikor menstruálok, mert rögtök kalkulált, miért 10 napig tart, miért csak 4-ig, miért késik, miért jött meg előbb. Menjünk orvoshoz, mert beteg vagyok...

2021. márc. 15. 14:08
 13/15 anonim ***** válasza:
96%
Addig örüljön, míg nem menstruál. Lesz még neki alkalma bőven az életben ezzel kínlódni. Nem egy olyan nő ismerősöm van, akinek 18 éve korában jött meg először. Már mindegyik (van, aki többszörösen is) édesanya.
2021. márc. 15. 15:45
 14/15 anonim ***** válasza:
55%
Lehet később érik, főleg hogy mondod, gyerekes. Viszont én elvinném orvoshoz, csak a biztonság kedvéért hogy kizárjanak mindent.
2021. márc. 15. 15:58
 15/15 anonim ***** válasza:
87%
8 ha eltitkolja egy lány olyankor inkább az anyját (kellett volna) pszichológushoz vinni...
2021. márc. 16. 15:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!