Szűz nő vagyok. Szerintetek felkereshetek egy idegen (magánpraxis) nőgyógyászt azzal, hogy igazolja le a szüzességem?
Még sose voltam nőgyógyásznál és félek.
2. Tudtok ajánlani egy kedves nő nőgyogyászt Budapesten?
3. Ez is kb. 20 ezerbe fog fájni?
Köszi előre is!
29/L
39
Az oké, csak az orvosi véleményen attól még ott lesz az, hogy nem természetes szüzesség, hanem plasztika. Irreleváns a kommented.
Itt elkezdett sok buta komment jönni. Meglepett.
37 Nem nyugdíjas vagyok. Egy igen csinos, 5-10 évvel fiatalabbnak kinéző nő, aki most töltötte a 30-at. Emellett tanult, szórakoztató ember vagyok.
38 Ez külön téma lehetne. De bocs, ha nem találom meg azt a szenvedélyes szerelmet, amitől a lábam is megremeg, s amilyen szenvedélyre vágyom, miért ne adjam el, amíg pár évig élhetek csak vele? Maradjak magányos és szegény is? Ez nem kizárja egymást, hanem épp az egyik a másikból következik. Ettől lennék hiteltelen? Ugyan már. Ez álszentség. Olyat még élhetnék egy olyan életstílust, hogy könnyebben megismerkedhetnék vkivel. S én nem a testem árulom. De legyen.
39 Butaság ez is. Írtam, vállalom a hazugságvizsgálatot is. S a 41 írta, a nőgyógyász azt is látja.
"jobban nézek ki, mint az átlag!"
Hát persze.
Az összes agyonszoláriumozott, lelakott és elhízott nő pont ugyanezt állítja magáról.
Ez az igazsag, szomoru, hogy sokan nem tudjak:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!