Paula12 kérdése:
Szűz nő vagyok. Szerintetek felkereshetek egy idegen (magánpraxis) nőgyógyászt azzal, hogy igazolja le a szüzességem?
Figyelt kérdés
Még sose voltam nőgyógyásznál és félek.
2. Tudtok ajánlani egy kedves nő nőgyogyászt Budapesten?
3. Ez is kb. 20 ezerbe fog fájni?
Köszi előre is!
29/L
2021. márc. 6. 13:23
31/49 anonim válasza:
Amelyik pasit te keresed, az a férjnél lévő hölgyeket keresi, mert szabadon dugdoshatja őket. Nem szűz lány kell nekik, hanem akivel csak jót szórakoznak.
32/49 anonim válasza:
A 30-as hozzászólás alapján nem így beszélnek a szűz lányok. A szűziesség rá van írva az ember arcára, nem a szűzhártya a kulcs!
33/49 A kérdező kommentje:
32 ezt hogy érted? Kételkedsz akkor bennem, ha jól értem.
2021. márc. 7. 12:00
34/49 anonim válasza:
Hát hogy is mondjam, pont most van a hírekben, hogy Lakatos Szilárd kiadta magát szűz, szép lánynak a netes társkeresőn, mindenki bedőlt neki. Ilyen világban nehéz bárkinek is hinni, sok szerencsét!
35/49 A kérdező kommentje:
11 Köszi, az egyik leghasznosabb válasz.❤
A téma eltért egy kicsit. XD Írok egy új kérdés keretében!
Társkeresés témában.
2021. márc. 7. 12:09
37/49 anonim válasza:
Kérdező!
Még az is lehet, hogy te egy 60+ -os rokkantnyugdíjas vagy.
38/49 anonim válasza:
Kérdező:
"Ha nem foglalkozik velem a média, pedig jön a 2/20-as ötlete"
Ez volt a 2/20-es:
Gondolom, hogy el szeretné adni a szüzességét.
Ha pénzért adod el a szüzesség elvételét azaz a szexet, azt prostitúciónak hívják.
Szóval egy hirtelen váltással lennél a szűzből prosti?!
Ezek után egyetlen szavadat sem hiszem el.
39/49 anonim válasza:
40/49 anonim válasza:
39
Miért ne lehetne szűz egy 29 éves nő???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!