Szűz nő vagyok. Szerintetek felkereshetek egy idegen (magánpraxis) nőgyógyászt azzal, hogy igazolja le a szüzességem?
Még sose voltam nőgyógyásznál és félek.
2. Tudtok ajánlani egy kedves nő nőgyogyászt Budapesten?
3. Ez is kb. 20 ezerbe fog fájni?
Köszi előre is!
29/L
21
Az a baj, hogy a szuzhartya nagyon konnyen atszakad, akar emelestol, guggolastol, sporttol, a maszturbaciorol nem is beszelve. Sok szerencset azert! :)
Igen. Az anyagiak nem mérvadók. A kritériumokat átgondoltam, de ugye, ha ismert embert is keresek, ott a pénz és ismertség ált. kéz a kézben jár, így érhet ilyen vád. Elképzeléseim:
- sportoló
- arisztokrata származású
- szűz fiú, de szakmailag legyen motivált, nem kell vagyonosnak lennie
- szakmailag kimagasló alkotó teljesítménynyel bíró
Szóval vmelyik + tetsszen. Olyan első látásra szerelem. Az is megvan, milyen bemutatkozást kérek. Szeretném hallani a hangját, látni a mosolyát, és egy csinos ing-nadrág kombó.
29 Köszi, aranyos vagy! :) Anna vagyok, úgy megismertek. Nem tudom, foglalkoznának-e velem a csatornán.
28 Úgy olvastam, rengeteg férfit vonz az első varázsa, a tisztaság, főleg, ha tényleg kb 22-nek is nézek ki s jó alakom van. Másrészt nincs korhoz kötve a célcsoportom, elég a kritérium szerintem. XD Szóval 20-as pasik is jöhetnek❤. (Szűz fiút is elfogadok - írtam, nyilván nincs karrierje, pénze, de nem gond).
De jó, kedves nőgyógyászt még nem javasolt senki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!