Szerintetek mivel lehet megszabadulni egy életre a visszatérő gombától?
Sziasztok!
A helyzet az, hogy mióta szexuális életet élek, azóta szinte havonta, vagy jobb esetben két-három havonta kiújul a hüvelygombám, függetlenül attól, hogy van-e párom, vagy nincsen.
Amire gyanakodom, hogy hüvelygyűrűt használtam két éven keresztül, és ez okozhatott egy komolyabb problémát a szervezetemben. Bár ennek sem látom nagy esélyét, hiszen több éve elhagytam, és azóta gyógyszeres kezelések során vagyok túl.
Rengetegszer voltam orvosnál ezzel a problémával, minden egyes alkalommal azt mondták, hogy ez egy egyszerű hüvelygomba, semmi több. Bőrgyógyászaton is jártam, ahol kivizsgáltak minden lehetséges nemi betegsére is, minden negatív lett.
El vagyok keseredve, mert ugyan jelenleg nem élek nemi életet, de mindenképpen megnehezíti a mindennapokat akárcsak párkeresésben, de szimplán maga az érzés aggaszt, hogy nincs minden rendben alul.
Az interneten találtam egy Fitotree nevezetű természtesen étrendkiegészítőt kpaszula és csepp formájában, ami elvileg hatásos a gombára és kúra szerűen lehet alkalmazni napi kettőt szemet, illetve 2x30cseppet vízben hígitva. Valaki használta már? Nem találtam tapasztalatokat a neten ezzel kapcsolatban, ennek ellenére elkezdtem, mert a leírása alapján nagyon jónak tűnik.
Illetve kíváncsi lennék tapasztalatokra.
Ha esetleg valaki közületek küzdött folyton visszatérő gombával, és kikúrálta magát, vagy az orvosa tette, kérlek írjátok meg hogyan sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!