Nem értek egyet a barátommal védekezés terén?
Eléggé aggasztó a dolog nekem.
Jó ideje ismerjük egymást, de csak 2 hete vagyunk ténylegesen együtt.
Régebben én már említettem, hogy nekem nem jön be a védekezés nélküli együttlét. Ö azonban büszkén állítja hogy a megszakításos módszert használja évek óta, és még soha nem történt baj.
Legutóbb felvetettem neki megint ezt. Bele egyezett az óvszerbe, amíg gyógyszert nem íratok, de aztán mégsem. Annyiban is maradt a dolog, engem meg ölt a bűntudat...
Jelenleg van egy betegségem aminek a gyógyszerei ütköznének a fogamzásgátlóval, így 1 hónapot kértem csak hogy legyen gumi.
Nem tudom hogy bemerjem-e ezt így vállalni. A hétvégét most együtt töltjük, és totál ki akad ha ellenkezek megint.
Holnap leszek a ciklus 15. napjában (általában 28 naposak), viszont mától már megjelent a ragacsos hüvelyfolyás is, ami szerintem a termékenységet jelzi.
Mit tehetnék?
L/24
Remélem kitartasz a felelősségteljes szex mellett! Bizalom, megbízol a volt partnerei egészségében is? A legegyszerűbb (hogy meredekebb dolgot ne mondjak) egy könnyed HPV-t összeszedni, csak éppen rákos lehetsz tőle, ha meg a terhesség a kérdés, az előváladékot nem tudja szabályozni, ha ennyire felelőtlen, akkor meg upsz besikerül, te meg rohanhatsz sürgősségi fogamzásgátlóért, abortuszra..
A megszakítás hazárdjáték, nem védekezés, egy normális felnőtt férfi nem sajnál néhány száz Ft-ot az egészsége és a nem kívánt terhesség megelőzése érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!