Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem értek egyet a barátommal...

Nem értek egyet a barátommal védekezés terén?

Figyelt kérdés

Eléggé aggasztó a dolog nekem.

Jó ideje ismerjük egymást, de csak 2 hete vagyunk ténylegesen együtt.

Régebben én már említettem, hogy nekem nem jön be a védekezés nélküli együttlét. Ö azonban büszkén állítja hogy a megszakításos módszert használja évek óta, és még soha nem történt baj.

Legutóbb felvetettem neki megint ezt. Bele egyezett az óvszerbe, amíg gyógyszert nem íratok, de aztán mégsem. Annyiban is maradt a dolog, engem meg ölt a bűntudat...

Jelenleg van egy betegségem aminek a gyógyszerei ütköznének a fogamzásgátlóval, így 1 hónapot kértem csak hogy legyen gumi.

Nem tudom hogy bemerjem-e ezt így vállalni. A hétvégét most együtt töltjük, és totál ki akad ha ellenkezek megint.

Holnap leszek a ciklus 15. napjában (általában 28 naposak), viszont mától már megjelent a ragacsos hüvelyfolyás is, ami szerintem a termékenységet jelzi.

Mit tehetnék?

L/24

2021. febr. 11. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ez nem bizalmi dolog...vagyis végülis de, bizalom az Isteni szerencsében, hogy nem esel teherbe... Ha szegény ennyit nem tud megérteni, és ennyire nem kompromisszumképes, szerintem keress mást.
2021. febr. 12. 07:55
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ez nem bizalmi dolog. Lehet, hogy időben kiveszi, de nem tudhatod, hogy az előváladéka tartalmaz-e spermiumokat, erről folynak a viták, állítólag simán van rá esély. Azt sem tudhatod, hogy te mennyire vagy termékeny. Én minden partneremben bíztam eddig, de akkor sem jöhetett volna szóba a gumi nélküli rizikózás, s ha valaki érzelmileg zsarolt volna ezzel, nem belefáradok, hanem kirakom.
2021. febr. 12. 10:25
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Remélem kitartasz a felelősségteljes szex mellett! Bizalom, megbízol a volt partnerei egészségében is? A legegyszerűbb (hogy meredekebb dolgot ne mondjak) egy könnyed HPV-t összeszedni, csak éppen rákos lehetsz tőle, ha meg a terhesség a kérdés, az előváladékot nem tudja szabályozni, ha ennyire felelőtlen, akkor meg upsz besikerül, te meg rohanhatsz sürgősségi fogamzásgátlóért, abortuszra..

A megszakítás hazárdjáték, nem védekezés, egy normális felnőtt férfi nem sajnál néhány száz Ft-ot az egészsége és a nem kívánt terhesség megelőzése érdekében.

2021. febr. 12. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!