Ma voltam együtt a barátommal és megszakításos védekezést használtunk, nagyon ingadozik a menstruációm (22. napra jött meg legutóbb, de volt olyan 2x amikor 50. napra jött meg), mind a kétszer kivette jóval időbe, mennyi az esélyem?
Esemény utánin gondolkozok de nem tudom hogy 17 évesen adnak e nekem szülő nélkül receptet Valaki segitsen nekem?
Mielőtt valaki csunya szavakkal illetne , masodik alkalom hogy valakivel lefeküdtem, életembe 2 barátom volt
Adnak receptet, vidd a személyidet és a TAJ-kártyádat, meg pénzt, amiből kiválthatod a patikában. Holnap intézd el, és vedd be.
Nem vagyok híve a lórúgásnyi hormontablettának, de ha kétszer közösültetek védekezés nélkül (a megszakítás nem védekezés), akkor inkább ne kockáztass, pláne rendszertelen menstruáció mellett.
És hova kell mennem?
Mert a gyerekorvoshoz nem mehetek mivel ismeri az anyámat
Nőgyógyászhoz, természetesen.
2-es: Eddig szerencséd volt, de ez nem tart örökké. Érdemes lenne felfrissíteni a biológiaórán tanultakat, ha egyáltalán eljutottál már odáig, hogy bioszt tanulj.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!