Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nem értek egyet a barátommal...

Nem értek egyet a barátommal védekezés terén?

Figyelt kérdés

Eléggé aggasztó a dolog nekem.

Jó ideje ismerjük egymást, de csak 2 hete vagyunk ténylegesen együtt.

Régebben én már említettem, hogy nekem nem jön be a védekezés nélküli együttlét. Ö azonban büszkén állítja hogy a megszakításos módszert használja évek óta, és még soha nem történt baj.

Legutóbb felvetettem neki megint ezt. Bele egyezett az óvszerbe, amíg gyógyszert nem íratok, de aztán mégsem. Annyiban is maradt a dolog, engem meg ölt a bűntudat...

Jelenleg van egy betegségem aminek a gyógyszerei ütköznének a fogamzásgátlóval, így 1 hónapot kértem csak hogy legyen gumi.

Nem tudom hogy bemerjem-e ezt így vállalni. A hétvégét most együtt töltjük, és totál ki akad ha ellenkezek megint.

Holnap leszek a ciklus 15. napjában (általában 28 naposak), viszont mától már megjelent a ragacsos hüvelyfolyás is, ami szerintem a termékenységet jelzi.

Mit tehetnék?

L/24

2021. febr. 11. 13:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
A védekezés nem csak a te felelősséged, hanem az övé is. Ha ő ennyire ellenzi, akkor nem volt jó ötlet összejönni. Az ilyet hamarabb kellett volna megbeszélni.
2021. febr. 11. 13:10
 2/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha nem akarsz rizikót akkor húzzon gumit ennyi.Ha erre se képes pedig nem nagy dolog akkor ő nagyon "bátor".Bezzeg ha terhes lennél akkor menne a hiszti az ő részéről...Gondolom te még nem akarsz gyereket
2021. febr. 11. 13:28
 3/13 anonim ***** válasza:
90%

Én biztos nem lennék együtt egy ilyen önző, hisztis, felelőtlen palival.

Ha neki ennyire nagy áldozat felvenni egy gumit, hát akkor nincs szex ennyi.

Bezzeg ha terhes lennél egyből ki lenne akadva.

2021. febr. 11. 13:39
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Csak annyit tehetsz, hogy bűntudat nélkül nemet mondasz. Ez is tipikus női viselkedés, mondom ezt nőként, hogy még te érzel bűntudatot, amiért nem mész bele egy bizonytalan védekezésbe. Ő vajon miért nem érzi ugyanezt, mikor épp bele akar kényszeríteni egy ilyen helyzetbe? Ne tedd, mert utána meg a havidig csak stresszelni fogsz.
2021. febr. 11. 13:40
 5/13 anonim ***** válasza:
93%
Kérlek, hogy ne szedj gyógyszert. A szervezetedet rombolod vele és később meg fogod bánni. A gumi vagy pesszárium/méhszájsapka is jobb, mint a megszakítás. Ha meg ennyit nem hajlandó érted megtenni, akkor menjen a francba.
2021. febr. 11. 14:16
 6/13 anonim ***** válasza:
86%
egy ilyen pöts miatt főleg ne szedj!
2021. febr. 11. 14:40
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

1. Nehogy miatta szedj ha nem akarsz.

2. Évek óta gumi nélkül szexszel kitudja kikkel. Mégha te is benne lennél a védekezés nélküli, esetleg a fogamzásgátlós szexben akkor is előtte egy teljeskörű nemibetegség szűrés.

2021. febr. 11. 15:00
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy tetves hónapig kellene kotont húzni, és erre sem képes? Biztos, hogy otthagynám, mint macskát szarni. De az biztos, hogy védekezés nélkül nem mennék bele. Te szívsz nagyobbat, ha terhes leszel. Neked kell abortuszra menni vagy megszülni, ő úgy le fog lépni, hogy a nyomát se látod.
2021. febr. 11. 18:22
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerinte ez bizalmi dolog, és én most nem bizok benne hogy időben kivenné... már nagyon elfáradtam ebben hogy győzködjem.

2021. febr. 11. 21:16
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
És minek vagy együtt egy ilyen fasszal? Kíváncsi lennék, mit szólna, ha mégis teherbe esnél. Ja, tudom a választ...
2021. febr. 12. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!