Nem értek egyet a barátommal védekezés terén?
Eléggé aggasztó a dolog nekem.
Jó ideje ismerjük egymást, de csak 2 hete vagyunk ténylegesen együtt.
Régebben én már említettem, hogy nekem nem jön be a védekezés nélküli együttlét. Ö azonban büszkén állítja hogy a megszakításos módszert használja évek óta, és még soha nem történt baj.
Legutóbb felvetettem neki megint ezt. Bele egyezett az óvszerbe, amíg gyógyszert nem íratok, de aztán mégsem. Annyiban is maradt a dolog, engem meg ölt a bűntudat...
Jelenleg van egy betegségem aminek a gyógyszerei ütköznének a fogamzásgátlóval, így 1 hónapot kértem csak hogy legyen gumi.
Nem tudom hogy bemerjem-e ezt így vállalni. A hétvégét most együtt töltjük, és totál ki akad ha ellenkezek megint.
Holnap leszek a ciklus 15. napjában (általában 28 naposak), viszont mától már megjelent a ragacsos hüvelyfolyás is, ami szerintem a termékenységet jelzi.
Mit tehetnék?
L/24
Én biztos nem lennék együtt egy ilyen önző, hisztis, felelőtlen palival.
Ha neki ennyire nagy áldozat felvenni egy gumit, hát akkor nincs szex ennyi.
Bezzeg ha terhes lennél egyből ki lenne akadva.
1. Nehogy miatta szedj ha nem akarsz.
2. Évek óta gumi nélkül szexszel kitudja kikkel. Mégha te is benne lennél a védekezés nélküli, esetleg a fogamzásgátlós szexben akkor is előtte egy teljeskörű nemibetegség szűrés.
Köszönöm a válaszokat.
Szerinte ez bizalmi dolog, és én most nem bizok benne hogy időben kivenné... már nagyon elfáradtam ebben hogy győzködjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!