Hogyan jelezzem a férfi felé h menstruálok? L
Figyelt kérdés
Egy pasival szoktam szexelni, és mondta h szívesen talizna velem. Én mondtam neki h sajnos nem jó, de érdeklődik h miéet nem?
Hogyan jelezzem neki viccesen h megvan?
2021. febr. 9. 21:08
1/9 anonim válasza:
Én ilyenkor annyit írok, hogy fröcsiburger:D bár nem mindenki vágja le
2/9 anonim válasza:
Mondjuk így: "mert menstruálok"?
3/9 anonim válasza:
Ird neki, hogy “most par napig nem alkalmas, ha erted” . Es ennyi 😀
4/9 anonim válasza:
Én páromnak simán mondom. Sőt még van hogy ő szól nekem, hogy hamarosan jön a mensi.
Viszont a mottója az, hogy: “a jó katona vérben is harcol” :D
Kérdezd meg tőle ezt, hogy vérben is harcolsz? :DdD
5/9 anonim válasza:
Miért, eddig még sose volt ilyen? Csak 28 napja kezdtetek szexelni?
Olyan napok vanna. Ennyi.
6/9 A kérdező kommentje:
Már 2 éve "együtt vagyunk" csak ilyen még nem volt. Ezért próbálom vhogy viccesen előadni, mert elég kellemetlen a helyzet :)
2021. febr. 9. 21:20
7/9 anonim válasza:
Értem. Mondd akkor hogy Piroska meglatogatott 😂
8/9 anonim válasza:
Nincs ebben semmi kellemetlen, mondd meg egyszerűen, hogy megvan. Ez egy természetes folyamat, ő is tudja, hogy minden nőnél így van.
9/9 anonim válasza:
Ebben mi a kellemetlen? Én ezt sose értettem. Természetes dolog, minden férfi tisztában van vele hogy a nők menstruálnak.
A menstruáció nehogy már valami tabu téma legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!