Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS-re hivatkozva kérhetek...

PCOS-re hivatkozva kérhetek méheltávolítást?

Figyelt kérdés

Utána olvastam és tudom, hogy ez nem megoldás, szimplán csak egy ürügyet keresek, ha már az állam nem engedi, hogy a testemről döntsek.

A petefészket nem távolíttatnám el. Részben sterilizáció, részben pedig a brutális menszeszemtől való szabadulás miatt szeretnék hiszterektómiát.

Köszönöm a segítséget! Tudom, hogy sok sarazást kapnak az ilyen típusú kérdések meg győzködést, hogy miért ne, de bízok benne, hogy valaki a kérdésre is tud majd érdemi választ adni.

2021. febr. 8. 13:22
1 2
 11/13 Katonca ***** válasza:
Tapasztalatból beszélek, hiszen 3 éve hogy eltåvolìtották a méhemet és a petefészkeimet vezetékestől. 25 cm-es vágással. A műtét utáni fájdalmat leìrni sem tudom. A felépülés nagyon hosszú volt. Most mår semmit nem veszek észre abból, hogy a belsőszerveimet kivették, mármint fizikailag. A lelki kérdés mås dolog. Lényegében engem a sors kényszerìtett bele ebbe a műtétbe, nálad viszont meg van az elhatározás. Csak a te és a kezelőorvosod döntése nem elég. Nálam az osztályvezető főorvos engedélye is kellett a műtéthez, mert komoly beavatkozás. A tapasztalat az, hogy ha benthagyják a petefészkeket, a méhet eltávolìtják, összeköttetés hiånyában a petefészkek sorvadni kezdenek egy pár éven belül. Nekem több problémám volt nőgyógyászatilag, szerencsére jóindulatú dolgok. Az egyik, hogy állandóan véreztem. Eü. kürettel szokták orvosolni, de csak 5 alkalommal lehet azt is megtenni. Nekem egy után kaptak ki mindent, mert annyira véreztem. A kérdésedre válaszolva, a világon a vezető műtétek egyike a méheltávolìtás, de csak nagyon indokolt esetben! Megértem, hogy szenvedsz, de ehhez a beavatkozáshoz több orvos rábólintása szükséges.
2021. febr. 10. 12:58
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik ausztrál ismerősömnek magánban kivették. Már nagyon régóta keresett orvost, most talált 52 évesen.. Fiatalabb korában szóba sem álltak vele ezzel..
2021. febr. 10. 18:41
 13/13 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező nekem is nagyon sokáig tart és böba mensim,senki nem segit csak eandom irkalják a bogyókat 4 orvosnál voltam,maganban is szenvedek a vérzéstől,ugyhogy átérzem. Irnál privátban hogy te miket kaptál és neked miért fan ez?
2021. febr. 13. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!