PCOS-re Inofolic? Nem szeretnek (egyelore) gyereket.
Sziasztok!
PCOS gyanus vagyok, az orvosom napi 2x1 Inofolic-ot irt fel (cukorszegeny eletmod, vitaminok, tobb mozgas mellett), hogy rendezodjon a dolog. Kerdesem, hogy van/volt-e valaki hasonlo helyzetben, kinek hogy valt be, meddig szedte stb.?
Tudom, hogy sokan azert szedik, hogy sikeruljon a baba, de nekem ez egyelore nagyon nem aktualis.
Szia!
PCOS szerű kis ciszták miatt nekem is azt javasolta a nőgyógyászom.
Még 1 hónapja szedem csak, így nem tudom sajnos mennyire vált be, viszont gondolom akkor ez egy megszokott "kezelés" lehet erre, ha mindkettőnknek ezt javasolták. Nekem azt mondta 3 hónapig szedjem legalább.
Szia!
Koszi a valaszt:) igen, gondoltam, hogy ez egy bevalt modszer... Bar ahogy olvasgattam, elegge valtozo, hogy kinek hogy jon be.
Mindenesetre nektek szoritok nagyon, hogy osszejojjon a pici! Meg hogy bevaljon es rendezze neked is.
Szia!
Köszönöm szépen!
Én is szorítok, hogy beváljon Neked! :)
Sziasztok!
Én már cirka másfél éve szedem, napi 1-szer. Nekem rendezte a menstruációmat, de a többi tünetem megmaradt (szőrösödés, kissé aknés bőr). Amúgy még én sem szeretnék gyereket.
Szia!
Megkérdezhetem mennyi idő után rendezte a menstruációt?
Neked is hosszabb ideig nem jött meg?
5-os válaszolonak:
Koszi a valaszt! Es ezt tovabbra is szedned kell vagy majd egy ido utan abba lehet/kell hagyni?
Azert kerdezem, mert nem olcso mulatsag ez a cucc es fel akarok keszulni, hogy kb mennyi kiadasra es meddig szamitsak...
5-ös vagyok.6-osnak: Körülbelül olyan félévre rá úgy beállt rendesen. Nálam pont hogy inkább az volt, hogy kb 20 naponként megjött.
Kérdezőnek: A nőgyógyász azt javasolta, hogy folytassam a szedését és igazából én is így érzem jobban magam, szóval folytatom. Mondjuk valóban nem olcsó.
Sziasztok!
Koszonom mindenkinek a hozzaszolast.
Most valahogyan beallt a menzeszem inofolic nelkul, szepen 28 napra jott meg legutobb, elotte is kb 30 napos volt a ciklusom... nem tokeletes, de az utobbi honapokban mindegyik a kivanatos 28-35 napos tartomanyon belul "teljesitett". Nem tudom, hogy tortent, de orulok neki. Mondjuk most kivancsi leszek, hogy a kovetkezonel hogy lesz, mert a covid miatt rengeteg stressz er, de remelem, nem lesz nagy csuszas. Ha enyhul a helyzet, visszamegyek a nogyogyaszhoz es megbeszelem vele, hogy ettol fuggetlenul szedjem-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!