Ignis Subdialis kérdése:
Milyen inozitolt szedsz? (Pl. Inofolic, Gynositol, étrendkiegészítők)
Figyelt kérdés
2020. dec. 15. 16:17
A kérdező szavazást indított:
Casa Inozitol (93 Ft/2000 mg)
Gynositol (208 Ft/2000 mg + 200 ㎍ folsav)
Inofem (125 Ft/2000 mg + 200 ㎍ folsav)
Inofolic (212 Ft/2000 mg + 200 ㎍ folsav)
Netamin Mio-Inozitol (60 Ft/2000 mg)
NOW Inositol (97 Ft/2000 mg)
Pharmekal Myo-Inositol (60 Ft/2000 mg + 200 ㎍ folsav)
Vitaking Inozitol (36 Ft/2000 mg)
VitalTrend Inozitol (kínai) (42 Ft/2000 mg)
Wise Tree Naturals (WTN) Myo-Inozitol (53 Ft/2000 mg)
34 szavazat
1/5 anonim válasza:
A Pharmekalnak gusztustalan műnarancs (citrom?) íze van, azt nem bírtam meginni. A Richterben meg az Exelisben bízom, de a Gynositol olcsóbb, így azt. Ha most vennék, akkor viszont kipróbálnám az Inofolic Prémiumot.
2/5 anonim válasza:
A Pharmekal citromíze nekem sem jött be, túl intenzív, bár állítólag természetes eredetű. Az Inofolic, Gynositol pedig nekem nem volt opció több éves szedésnél, ha egyszer vannak töredékébe kerülő, de pontosan ugyanazt a molekulát tartalmazó termékek. Most WTN-t szedek, az legalább egy megbízható és minőségi cuccokat gyártó cég, a terméke itthon készül és úgy látom itt a listában, hogy még egész jó áron is van. Íze: édeskés - mint gondolom úgy általában a vegytiszta inozitolnak. Folsavat amúgy is szedek (B-komplex), úgyhogy nekem nem hiányzik, hogy az is legyen benne és cserébe kerüljön az többszörösébe. Nem is értem, hogy lehet ennyire túlárazni egy ilyen egyszerű dolgot. A Vitakingnek nem lehet tudni az eredetét? Mert kínait nem ennék meg, ha nem muszáj.
3/5 anonim válasza:
Sziasztok, aki a Netaminosat issza, van valami tapasztalat?
4/5 A kérdező kommentje:
A forgalmazó nyilatkozata szerint a Vitaking hatóanyaga kínai eredetű, folyamatosan ellenőrzött.
2021. ápr. 1. 11:25
5/5 anonim válasza:
Én hónapok óta a vitakinget iszom. Ízre jó, ciklusomon sokat javított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!