Már nagyon tanácstalan vagyok, terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Először is szeretném tisztázni, hogy pénteken megyek orvoshoz... Több mint 1 hónapja nem jött meg a mensim, a mellem duplájára nőtt, nem tudok hason aludni, kívános vagyok, hanulatingadozások...
2 negatív tesztem volt viszont.
Valakivel volt már ilyen?
2021. febr. 6. 21:32
1/10 anonim válasza:
Csinálj egy harmadikat, negyediket, ötödiket is.
2/10 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy terhesseg, kimutatna a teszt.
3/10 anonim válasza:
Negatív teszt mellett is lehetsz terhes, nagy ritkán előforduló eset.
De pénteken megtudod.
4/10 anonim válasza:
megint az aki halálra aggódja magát a terhessége miatt?
5/10 Angel3000 válasza:
Szia! A terhességi tesztet, az elsô reggeli vizelet adja meg!
6/10 anonim válasza:
Oke de nem 1 honap kesesnel. Akkor mar tokmindegy mikor csinalja, maximum a reggeli vizeletnek az elso 1-5 napos kesesnel van ertelme, mert koncentraltabb, utana szinte mindegy.
Itt valami hormonzavar lesz, nem terhesseg.
7/10 anonim válasza:
Én ilyen esetben elmentem magán laborba vérvételes terhességi tesztre, az 100% és 1 napon belül megvan az eredmény. Ha jól emlékszem max 5 ezer ft.
8/10 A kérdező kommentje:
Nem terhesség.... Picit nagyobb a "baj" ... Inkabb lett volna baba😅
2021. febr. 11. 12:33
10/10 A kérdező kommentje:
pcos
2021. febr. 24. 16:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!