Menstruációs fájdalom túlélés?
Figyelt kérdés
Másnak is van rajtam kívűl havonta keserves kínja a menzeszével?
Rendszeresen járok orvoshoz, nincs endometriózisom, egyéb betegségem.
A végbélnyílásig sugárzik a fájdalom első két napon. 20 éve tűröm, sajnos fájdalomcsillapító nélkül nem tudom elviselni. Néha már az sem hat. 😩
Nagy a fájdalom küszöböm, nem vagyok egy nyávogós fajta, de annyira tanácstalan vagyok, hogy munkaképtelen vagyok havonta minimum két nap.
#fájdalmas menstruáció #menzesz alatti fájdalom
2021. febr. 6. 10:46
1/21 anonim válasza:
Alhasi ultrahangon voltál? Mert mióma is okozhatja. Az ekkora fájdalom nem normális... Engem is megműtöttek, kivették a miómákat és utána meg is szűnt a fájdalom.
2/21 anonim válasza:
és nekünk ehhez mi közünk van? jó hogy nem az utcán kürtölöd szét. Ennek nincs helye a nyilvánosság előtt.
4/21 anonim válasza:
Fú 2-es...ez itt a gyakori, ne legyél már ilyen érzéketlen! :(
7/21 anonim válasza:
Na, akkor a 6-os vagy fiú vagy singli vénlány már klimaxolt vénasszony...
8/21 anonim válasza:
Kérj egy alapos kivizsgálást, egy volt tanárnőmnél daganatot találtak, most sugárkezelésre jár.
Nekem is vannak fájdalmak, de csak 1-2 nap nehezebb, és nem csinál ki ennyire, egy Algoflex (vagy más hasonló vény nélküli fájdalomcsillapító) elég.
9/21 anonim válasza:
Ekkora fájdalom semmiképp sem normális, ne hagyd magad lerázni, ha a nőgyógyász esetleg azt mondja, tanulj meg együttélni vele. Na, persze, férfiként 1 napig kellene ezt megtapasztalnia, már nem mondana ilyet. Nekem is erős PMS-m van, a havi első két napja kellemetlen, kell is a fájdalomcsillapító, de ilyen durva sosem volt. Nem csak endometriózis lehet, hanem mióma, ciszta, stb. Nézesd meg magad alaposan.
10/21 anonim válasza:
Ilyen esetben nem merült fel, hogy fogamzásgátlót szedj? Illetve vannak már injekciók, amik megszüntetik a menzeszt akár fél évre is. Ezt nem javasolták? Persze abban az esetben, ha nem akarsz gyereket per pillanat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!