Köztes vérzés, derékfajas, szoptatás alatt, szülés után 18 hónappal mennyire normális?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, jövőhet szerdára van időpontom orvoshoz, de addig véleményeket szeretnék. 18 hónapja szültem, gyermekem még szoptatom. Augusztusban jött meg először szülés után a menstruációm, de 38 naponként, viszont ebben a hónapban 14.napon is jelentkezett vérzés, igaz 1 napig, de társult hozzá derék fájás, másnap inkább petefészek körüli fájdalom, ma a 3.napon derék és petefészek körüli fájdalom is. Vérzés 1 napig tartott, párommal munka miatt 1 hónapig nem voltunk együtt, a vérzés előtt 2 nappal volt az együttlét, ez mennyire számít szex utáni vérzésnek? Lehet még a szoptatás miatt hormonális probléma, de meddig normális, hogy a köztes vérzést derékfajas kísér? Előre is köszönöm a segítséget.2021. febr. 6. 10:41
1/3 A kérdező kommentje:
Rosszul írtam, 18.napon volt a vérzés, és 19 napon elvileg a peteérés a kalkulátor szerint, mivel 32 napra van állítva (régen 32 naponként jött meg és nem módosítottam)
2021. febr. 6. 10:54
2/3 Angel3000 válasza:
Kedves kérdezô! Màr be kellett volna àllnia a szervezetednek a normàlis ciklusra,de valòszinû a szoptatàs „bekavar“! Fontos a gyermeknek az Anyatej, de hormonàlisan meg Neked okoz gondot!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ.
2021. febr. 18. 06:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!