Melyik a jobb, ha itthon vagyok és izzadok: ha pamut bugyi van rajtam, vagy ha bugyi nélkül vagyok?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy a pamutbugyi felszívja a nedvességet, bugyi nélkül viszont szellősebb. Nagyon tudok izzadni :(2010. aug. 16. 09:57
1/8 anonim válasza:
egy bugyit azért nyugodtan felvehetsz.
2/8 anonim válasza:
Így nem tudunk segíteni rakj fel képet bugyival és az nélkül
3/8 anonim válasza:
Attól tartok, hogy bugyi nélkül kell lenned. Sőt, ha izzadékony vagy, akkor még utcára sem szabad bugyit venni! (miniszoknya sem kivétel)
4/8 anonim válasza:
Semmiképpen ne legyél bugyi nélkül! Sokkal könnyebben elkaphatsz húgyúti/hüvelyi fertőzést, és gondolom te sem szeretsz felfázni. 100%-ig pamut bugyit ajánlok, illetve, ha nagyon izzadsz, akkor 3-4 óránként tusolj le, és vegyél új bugyit.
5/8 A kérdező kommentje:
Rakj fel képet... Ez jó! :-) Amúgy szoknyában vagyok itthon, szóval nem ülök bele semmibe :))) Mármint hogy elkapjak valamit. :)) Ajj, inkább hagyjuk! Köszi a válaszokat! Veszek fel bugyit.
2010. aug. 16. 11:26
6/8 anonim válasza:
Bocsi, de a szoknya nem valami? :D Jobban jársz, ha veszel fel...
7/8 anonim válasza:
Itthon ha izzadok leveszem a bugyit,így szellőzik odalent.
8/8 anonim válasza:
szia szilvi!
-en speciel itthonra csak igen ritkan hordok bugyit!jobbara csak harisnya es harisnyatarto van rajtam a polom alatt!
amikor bugyis napom van,akkor elol hatul nyitott selyem bugyit hordok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!