Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Terhessegtol valo felelem...

Terhessegtol valo felelem miatt psichiaterhez kellene fordulnom?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategoriaba irtam, de fel kell tennem ezt a kerdest, mert mar ugy erzem begolyoztam.

Augusztus vegen voltam exemmel, mindig biztonsagosan vedekeztunk (ovszer), de akkor utolso alkalommal nem, megszakitos modszerrel “csinaltuk”. Tudom ez a modszer is egyfajta vedekezes de nem 100%. En annyira paraztam/parazok, hogy sajnos a kapcsolatunk veget ert emiatt. Tudom az en hibam, ez is nagyon bant.

Az eset ota rengeteg tesztet csinaltam, sot magan hcg vervetelt is csinaltattam, persze minden negativ eredvenyt mutatott. Az aktus utan harom napra ra mensim is volt, igaz ket napig tartott, es nem valami sok, viszont ugyan olyan erossegu volt a fajdalom, mint ahogy szokott.

Ez nem volt eleg bizonyitek a nem terhessegemre, eddig 6 kulon dokinal is voltam, es ok is azt erositettek meg, hogy nincs ott az egvilagon semmi. Az utolso dokinal, akinel voltam az egy hete volt.

Hiaba a negativ eredmeny, keptelen vagyok megnyugodni. A belmozgasra es bugyborekolo erzesre a hasban azt hiszem, hogy magzatmozgas. Teljesen kivagyok mar emiatt is. Mensim is volt, igaz csak harom napos.

Ezen kivul allandoan figyelem a testemet, hogy van e valtozas. Hatrahajlo mehem van, szoval meg azt se tudom, hogy akinek ilyenje van, mikor latszik a novekvo has. A melleim alapbol is nagyocskak, szoval azt se vennem eszre ha none.

Azon gondolkodtam, hogy pszichiatert kellene keresnem, viszont nem tudom, mit mondhatnek a dokinak, mi van ha kinevet?

Lanyok valaki jart mar hasonloan, mint en, es ha igen, hogyan kuzdott meg evel?

Kerlek ne rohogjetek ki, nem direkt csinalom! (

2021. jan. 24. 15:58
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Napok ota?
2021. jan. 24. 20:01
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

3as vagyok.

Igaz én már szültem, de azóta is vannak random mozgások. Olyan mintha a gyerek rugdosna pedig nem, ez csak belmozgas. Először énis megijedtem szaladtam tesztert, orvoshoz, persze nem voltam/vagyok terhes.

És sima belmozgas, de persze osszelehet téveszteni a baba rugassal.

De mint írtam. Egy 4 hónapos terhességet, nincs olyan teszt, vagy orvos aki ne venne észre.

2021. jan. 24. 20:05
 13/24 A kérdező kommentje:
Igaz, tenyleg mar en parazom tul. Egy 10 hetest is tuti felismernek?
2021. jan. 24. 20:10
 14/24 anonim ***** válasza:
Szerintem elmehetsz vele nyugodtan pszichiáterhez.
2021. jan. 24. 21:47
 15/24 anonim ***** válasza:

3-12 vagyok.

10 hetesen is látni kell, kB 0.000001% az esély arra hogy ne. De akkor most mikor is voltál utoljára együtt valakivel?! Hogy jött ki ez a 10 hét?

2021. jan. 24. 22:44
 16/24 A kérdező kommentje:

Mert kb. akkor is voltam dokinal.

Augusztus 29- en volt az aktus. Van aki azt mondja az aktus napjatol kell szamolni a heteket, es van aki aktus elotti peteerestol...

2021. jan. 25. 06:26
 17/24 A kérdező kommentje:
En az aktus ota szamoltam a heteket, es igy jott ki a 10 het, amikor akkor is voltam dokinal.
2021. jan. 25. 06:52
 18/24 anonim ***** válasza:

Ha az aktus óta számolnank a heteket, akkor nem 10 hetes lennél, hanem 20 (pár nap híján) és a másik: az utolsó menzesztol számolják a terhességet, a 12 héten korrigalnak, és nézik meg napra pontosan mennyi idős terhes vagy. Nyugodj meg, nincs olyan orvos a világon aki ne venne észre egy 10 hetes, vagy akár egy közel 20 hetes terhességet.

Amúgy mostmar megkerdezem: mennyi idős vagy?

2021. jan. 25. 11:31
 19/24 A kérdező kommentje:

20....sosem paraztam eddig ilyesmiken, nyugodt termeszet vagyok, ezert is nem ertem, mi van most velem.

Huvelyi manualis vizsgalatom is volt. Ket doki igy vizsgalt meg es mar abbol megallapitottak, hogy nincs ott semmi. Ilyenkor mit neznek, mibol tudjak megallapitani?

2021. jan. 25. 13:14
 20/24 anonim ***** válasza:

Nem sokkal vagyok öregebb.

Amúgy a mehszajat nézik, mennyire puha, de ne nyulkalj fel magadnak mert nem vagy orvos, és nem tudod mit kell nézni.

BTW: ha nem rakod rendbe magad, sosem lesz normális szexuális életed mert felni fogsz, és megbolonditasz mindnekit magad körül. Szóval csak nyugi, nem vagy terhes, menstruációd is volt szóval 100% h mem vagy terhes.

2021. jan. 25. 15:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!