Kinek mennyi idő volt az e-coli kikezelese? Vizeletemben talaltak!
Figyelt kérdés
4honapja szenvedek a dolooggal lassan...voltam urologusnal ,nogyogyasznal,es voltam nemigyogyasznal! Ha vettek tolem vizeletet es kiderult h e-koli,akkor megneztek azt is melyik antibiozikumra erzekeny? Mert kicsit unom h allandoan csak antibiotikumot irnak fel,de nem javul a dolog :/2021. jan. 23. 10:19
11/14 A kérdező kommentje:
Sajnos enis ugy latom h allandoan csak gyogyszer menjen haza nem jo akk hivjon! Ezzel mennek el hetek.... Nem tudom h mivel neztek :/ de huvely felol semmi problemam! Inkabb csak a vizelesi inger! En csak azt nem ertem ezzel mert nem rakjak be az embert korhazba es 3-4 nap alatt venasan antibiotikummal csak elorebb lennnenk! Olyan elkeserito h latom hany lany,no,holgy szenved ezzel huzamosabb ideig!
2021. jan. 23. 12:28
12/14 anonim válasza:
Orvosként meg rohadtul elkeserítő látni, hogy hány lány meg nő nyomul műszálas tangában, aztán csodálkoznak ha E. colijuk lesz.
13/14 anonim válasza:
16 éves koromban volt rajtam utoljára tanga, akkor sem napi rendszerességgel. Most 42 vagyok, és kizárólag pamut fehérneműt hordok eszerint immár 26 éve. Marhára nem ezen múlik. Az sokkal-sokkal elkeserítőbb, hogy 26 év alatt minimum 20 különböző szakorvosnál voltam, ezek között szép számmal volt urológus és nőgyógyász is, és mindössze egynek sikerült érdemben kezelnie az alapproblémámat. A többiek jellemzően nagyon sok pénzért kezeltek összevissza, és tették tönkre az életminőségemet a hozzánemértésükkel.
14/14 A kérdező kommentje:
Azert utolso elotti valaszolo! Gondolom a te parod /baratnod biztos nagymama bugyit hord ;) egyebkent nem vok tangas csak francia bugyis szoval a beszolas itt nem talalt be! Es mivel nem huvely felol van a bakterium ,annyit meg nem mozog az a bizonyos tanga h hugycso nyilasig vigye a bacit ezis kilove! De csak a te kedvedert ujra le irom termal vizes uszoda utan jottek a tunetek...
2021. jan. 23. 17:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!