Miért élénk sárga a vizeletem?
Próbálunk párommal teherbe esni de 2 hete lehet az előző huvelygombam jött vissza és közben antibiotikumot is szedtem a fogamra most meg elénk sárga a vizeletem és annyira hogy ha papirral megtorlom lent látom a színét. Ma lenne az ovulacio napja meg a highest chance nekünk de a teszt azt írja hogy egyáltalán nem vagyok fertile.. ebben a helyzetben mit lehet tenni?
Remelem érthetően írtam le, köszönöm.
Én is mindig erre gondolok de napi 4-5 litert megiszok bármilyen furán is hangzik...
Meg nincsen szaga de ha nem is ittam egy nap nem láttam a WC papíron ilyen borzasztó elénk sárga szint.. meg amikor párommal együtt voltunk és utána kifolyt az.. akkor is ilyen sárgás fura volt és nem normális áttetsző..
Valami másra gyanakszom meg alap az elején faj az együttlét főleg ha nem vagyok olyan állapotban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!