Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kinek mennyi idő volt az...

Kinek mennyi idő volt az e-coli kikezelese? Vizeletemben talaltak!

Figyelt kérdés
4honapja szenvedek a dolooggal lassan...voltam urologusnal ,nogyogyasznal,es voltam nemigyogyasznal! Ha vettek tolem vizeletet es kiderult h e-koli,akkor megneztek azt is melyik antibiozikumra erzekeny? Mert kicsit unom h allandoan csak antibiotikumot irnak fel,de nem javul a dolog :/
2021. jan. 23. 10:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
14%
Az ecoli normál esetben az ember beleinek természetes lakója. Ott neked leginkább több kézmosás kéne miután kitörölted a feneked...
2021. jan. 23. 10:28
 2/14 A kérdező kommentje:
De ha ezt nem irod le akkor nem tudom!imadom az ilyen jellegu kommenteket! Furdobe voltunk ferjemmel es utanna masnap kezdodott a tunet! Doki szerint ott szedtem ossze! Ui. Tudom merrol merre kell torolni is ;)
2021. jan. 23. 10:32
 3/14 anonim ***** válasza:
41%

Sajnos az e-coli az egyik legrezisztensebb baktériumtörzs, és a legrosszabb, amit tehetsz, hogy nyakló nélkül szeded az antibiotikumot. Ez nyilván nem a te hibád, hanem az orvosoké, nem is értem ezt a hozzáállást. Ha biztos, hogy e-coli, vegyél mannóz port mondjuk a DM-ben, az kifejezetten csak az e-colira jó. Én is a héten fedeztem fel az interneten böngészve, és négy nap elteltével el kell ismernem, hogy hatásos.

Én most egy antibiotikum kúrán vagyok túl, de egy hét múlva kiújult a fertőzés, és mivel rettegek az antibiotikumoktól, ezért tettem egy próbát a mannóz porral. Lutri volt, mert nekem nem volt tenyésztésem, de úgy tűnik, használ.

Nem is értem, az orvosok miért nem javasolják, amikor az antibiotikum-rezisztencia konkrétan már az emberiséget veszélyeztető tényezővé kezd válni.

2021. jan. 23. 10:34
 4/14 anonim ***** válasza:
43%
1-es válaszoló, neked meg kicsit nagyobb olvasottságra lenne szükséged, mielőtt válaszolsz...
2021. jan. 23. 10:35
 5/14 A kérdező kommentje:
Megvettem a legdragabb d-mannoz port is! Szedtem a coprobayt,doxycyklint,augmentin duot,monural 3g2x-er,nokicint,taruvidet,most zinnat-kaptam,es majd heton kapok meg 1immunerosito gyogyszert! Sajnos annyira tegetetlennek erzem magam,heti szinten konzultalok az orvosommal! Kicsit mar olyan kellemetlennek is erzem :/
2021. jan. 23. 10:47
 6/14 A kérdező kommentje:
*nolicint,tarividet
2021. jan. 23. 10:48
 7/14 anonim ***** válasza:

És az nem lehet, hogy most már inkább az antibiotikumok okozta gombától vannak tüneteid?

A mannózt milyen adagban és mennyi ideig szedted?

2021. jan. 23. 12:10
 8/14 A kérdező kommentje:
Voltam huvely valadek kenet vetelen is ott nem lattak semmit! Kicsit savas volt a ph ertek,arra kaptam gynoflort! Inkabb csak az inger :/ hat par nap utan abba hagytam mig szedtem a nolicint! Most vissza allok ra! Aztan kivancsi leszek :/ sose talalkoztam ilyen bakteriummal meg en az a sose ulok vcre mashol stb tipus vok sosem volt 26evem alatt semmi ilyen noi bajom! Ezert sokaig hihetetlen is volt a szamomra hogy van ilyen bakterium ami emnyire makacs
2021. jan. 23. 12:16
 9/14 anonim ***** válasza:
Mikroszkóppal nézték a kenetet, vagy tenyésztésre küldték?
2021. jan. 23. 12:20
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez nem igazán függ össze a higiéniával. Elég, ha egyszer valamitől felborul a hüvelyflóra, és utána egymást érik a fertőzések. De rendbe lehet hozni, csak nem egyszerű...

Az orvosok meg sajnos nem állnak a helyzet magaslatán ebben az ügyben, sajnos 20 évnyi negatív tapasztalatom van erről...

2021. jan. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!