Kinek mennyi idő volt az e-coli kikezelese? Vizeletemben talaltak!
Sajnos az e-coli az egyik legrezisztensebb baktériumtörzs, és a legrosszabb, amit tehetsz, hogy nyakló nélkül szeded az antibiotikumot. Ez nyilván nem a te hibád, hanem az orvosoké, nem is értem ezt a hozzáállást. Ha biztos, hogy e-coli, vegyél mannóz port mondjuk a DM-ben, az kifejezetten csak az e-colira jó. Én is a héten fedeztem fel az interneten böngészve, és négy nap elteltével el kell ismernem, hogy hatásos.
Én most egy antibiotikum kúrán vagyok túl, de egy hét múlva kiújult a fertőzés, és mivel rettegek az antibiotikumoktól, ezért tettem egy próbát a mannóz porral. Lutri volt, mert nekem nem volt tenyésztésem, de úgy tűnik, használ.
Nem is értem, az orvosok miért nem javasolják, amikor az antibiotikum-rezisztencia konkrétan már az emberiséget veszélyeztető tényezővé kezd válni.
És az nem lehet, hogy most már inkább az antibiotikumok okozta gombától vannak tüneteid?
A mannózt milyen adagban és mennyi ideig szedted?
Ez nem igazán függ össze a higiéniával. Elég, ha egyszer valamitől felborul a hüvelyflóra, és utána egymást érik a fertőzések. De rendbe lehet hozni, csak nem egyszerű...
Az orvosok meg sajnos nem állnak a helyzet magaslatán ebben az ügyben, sajnos 20 évnyi negatív tapasztalatom van erről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!